Golf3 metsik kütusekulu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf3 metsik kütusekulu
Autoks siis 1993. aasta Golf3 1,6 55kw, probleem siis selline, et autol sai tehtud mootori kapitaalremont, sest ta sõi õli liiga palju ja suvel võttis ta mul 5,5-6 liitrit sajale enne mootori remonti. Siis lasin mootori korda teha see oli sügise alguses, sõitsin ringi ja kytusekulu oli kohe topelt , kuigi uurisin et miks ja sain sellele küsimusele vaste, et golvid on tihedamad jne, et sellepärast on kütusekulu suurem jne. Saabus talv ja auto hakkas võtma 10-12 sajale ja kylma oli siis kusagil miinus 10. Ilm läks aina külmemaks ja tuli miinus 25 kraadi ja siis ta võttis 15 sajale ja mootori peal oli tekk ning eest radikas papiga kinni kaetud. ja 30 km peale võttis 5 liitrit. Siis avastasin et termostaat oli tuksis, sest töötemp üle 70 ei läinud ainult kohapeal, see oli kohe peale mootoriremonti ja termostaadipeal oli märgitud france, kuigi minuarust ei tohiks saksa masinal olla ühtegi prantsuse juppi. Termostaadi vahetasin ära, sain mootoritöötemperatuuri 80 peale ja üle 80 ta ei lähegi -25 kraadijuures. Lisaks veel on uued kyynlad peal sai käidud diagnostis, vingugaas oli normis ja nyyd on kytusekulu kusagil 12 sajale, aga minuarust ei ole see normaalne ta peaks kusagil 8-9 kanti jääma ikkagi, mida ma veel peaksin tegema või kust otsast uurima
Viimati muutis outlaw, 16 Veebr 2011, 21:28, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 55606711
- Auto: VW Passat B5.5 1.9tdi 2005a.
Re: Golf3 metsik kütusekulu
mis mõtted golvid on tihedamad?
Kuidas sa kontrollisid et töötemp üle 70 ei lähe?
Heinsu kirjutas:mis mõtted golvid on tihedamad?
golvid tihedamad jah, ja ma kontrollisid elektroonilise termomeetriga ja sai ka laboratooriumi kraadiklaas paisupaaki pandud ja kell ei valetanud kellaplokis, kui sundvent käima läks näitas kell nii nagu ta näitama peab
-
- Huviline
- Telefon: 55606711
- Auto: VW Passat B5.5 1.9tdi 2005a.
loe teemat http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=52&t=65041" onclick="window.open(this.href);return false; 
nimelt seal minu mure!

nimelt seal minu mure!
ei saa pihta sellele saksakeelsele leheküljele ehk räägiksid lähemalt milles viga on?Heinsu kirjutas:loe teemat http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=52&t=65041" onclick="window.open(this.href);return false;
nimelt seal minu mure!
no ei tea mis leht see igatahes oli ühe vastuse ma sain sealt mida sa selleall mõtlesid et rattad ei liigu palju su kytusekulu vähenes siis kas selleall on mõeldud et pidurid liiga palju peale keeratud või rattalaagrid?Heinsu kirjutas:saksakeeles ?
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
ma tean et nad on mootoriosadHawkHill kirjutas:Silinder, kolb, väntvõll on mootori osad...
MIS SU JUTU POINT ON HAWKHILL
-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Tahtis seda öelda,et sa kirjutaksid golvi asemel kolb/kolv .Olen ise täheldanud seda,et pärast kapitaal remonti on ka küttekulu tavaliselt langenud.Aga äkki mängib siin talv kuidagi suurt rolli?outlaw kirjutas:ma tean et nad on mootoriosadHawkHill kirjutas:Silinder, kolb, väntvõll on mootori osad...
MIS SU JUTU POINT ON HAWKHILL
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
ei tea olen siin teiste autoomanikega suhelnud jne poole suurema mootoriga ja igetepidi kytusekulu väiksem ja enne mootori remonti oli ka kõik normis, aga praegu ikka kytusekulu metsik võrreldes teistega eluilmas ei võta 1,6 mootor 12 keskmiselt 100 km kohta talvel
Viimati muutis outlaw, 17 Veebr 2011, 19:10, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56306326
- Auto: talvel kannan hoolt et kevadel üks e36 teedel vähem on :)
talv ei tohiks väga jamada jah, endal sama mootor ja ikka kuskil 7-8l/100km
no vot nii ta peaksgi võtma kusagilvarikasutaja kirjutas:talv ei tohiks väga jamada jah, endal sama mootor ja ikka kuskil 7-8l/100km
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kui heitgaasid on normis siis ainuke teine võimalus on et kütus jookseb kuskilt välja - mis need heitgaasid paberite järgi olid?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: 56306326
- Auto: talvel kannan hoolt et kevadel üks e36 teedel vähem on :)
seda linnavahel muidugi, kooli ja tagasi peamiselt, maanteele pole viimasel ajal väga sattund,outlaw kirjutas:no vot nii ta peaksgi võtma kusagilvarikasutaja kirjutas:talv ei tohiks väga jamada jah, endal sama mootor ja ikka kuskil 7-8l/100km
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=52&t=70053
ma oleks õnnelik sellise kütusekulu üle

Kle ma ei teagi ei oskagi üelda aga sellekohapealt et kui kytus välja jookseks siis oleks koguaeg benalõhn üleval või mis, ja teine asi on ka see et hommikuti panen auto käima miinus 20 siis natukene on tunda toorest, aga kui mootor soe juba siis ei ole benast haisugi tundaGTI kirjutas:Kui heitgaasid on normis siis ainuke teine võimalus on et kütus jookseb kuskilt välja - mis need heitgaasid paberite järgi olid?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Küsin seepärast et igasugune diagnostika annab mingi paberi kontrolli kohta - kui heitgaase kontrolliti siis kaasaja aparaadid annavad ka väljatrüki heitgaaside kohta. Võis olla et sel hetkel kui diagnostikas olid oli kõik ok aga muidu midagi jamab. See et külmalt veidi bensulõhna on tunda mis hiljem ära kaob on normaalne nähtus.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Teema ära kustutadaoutlaw kirjutas:Autoks siis 1993. aasta Golf3 1,6 55kw, probleem siis selline, et autol sai tehtud mootori kapitaalremont, sest ta sõi õli liiga palju ja suvel võttis ta mul 5,5-6 liitrit sajale enne mootori remonti. Siis lasin mootori korda teha see oli sügise alguses, sõitsin ringi ja kytusekulu oli kohe topelt , kuigi uurisin et miks ja sain sellele küsimusele vaste, et golvid on tihedamad jne, et sellepärast on kütusekulu suurem jne. Saabus talv ja auto hakkas võtma 10-12 sajale ja kylma oli siis kusagil miinus 10. Ilm läks aina külmemaks ja tuli miinus 25 kraadi ja siis ta võttis 15 sajale ja mootori peal oli tekk ning eest radikas papiga kinni kaetud. ja 30 km peale võttis 5 liitrit. Siis avastasin et termostaat oli tuksis, sest töötemp üle 70 ei läinud ainult kohapeal, see oli kohe peale mootoriremonti ja termostaadipeal oli märgitud france, kuigi minuarust ei tohiks saksa masinal olla ühtegi prantsuse juppi. Termostaadi vahetasin ära, sain mootoritöötemperatuuri 80 peale ja üle 80 ta ei lähegi -25 kraadijuures. Lisaks veel on uued kyynlad peal sai käidud diagnostis, vingugaas oli normis ja nyyd on kytusekulu kusagil 12 sajale, aga minuarust ei ole see normaalne ta peaks kusagil 8-9 kanti jääma ikkagi, mida ma veel peaksin tegema või kust otsast uurima
Huvitab kõige ennem kas oli keegi meist siin teemas, kes probleemiga täppi pani? Kui jah, mis probleem siis oli.
Daodejing §70-71
http://vw-life.lv/
http://vw-life.lv/
Naljakas jah, et tullakse foorumisse, soovitakse tasuta nõu saada, paljud annavad asjalike näpunäiteid jne. ning siis kustuta äraoutlaw kirjutas:Teema ära kustutada

Et OT poleks siis teen ka ühte G3 1,8 55kw korda ja arvan, et ta võtab natukene liiga palju kütust. Maanteesõit 300km oli kulu ~8 kanti. Ise mõtlen ära vahetada lambda-anduri ja panna tehase speci järgi küünlad. Avastasin, et keegi on sinna mingid vene päritolu küünlad pannud.
Loomulikult mõjutab kütusekulu ka rehvivalik, hetkel allolevad 13" odavad vallai talvepastlad ei ole ilmselt ka kõige parem valik suvel rahulikult kulgemiseks.
Viimati muutis svenson, 10 Juul 2013, 13:27, muudetud 1 kord kokku.
-
- Uustulnuk
- Auto: Golf III GT
Endal Golf III GT mis talvel võtab nii mingi ~12 ja suvel ~9, palju on, aga ega midagi teha sellega ei oska 

Omades autot, siis nüüd ma tean, et autodest ma mitte midagi ei tea. Aga vähemalt sõidab läliseva naise juurest ära.