Tervist!
Asi siis selline, et oman passatit mille navi töötab SD mälukaardiga. Võibolla keegi teab kust neid kaarte saada või kas on võimalik nii, et ostan tühja mälukaardi, laen netist piraadi alla ning panen sellele SD mälukaardile ?
Passat 2006 navi sd mälukaart
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: Passat 2006 navi sd mälukaart
Kui sa leiad netist õige kaardi, siis anna minna. Kuid minu teada 06 aasta passatil veel polnud tehase poolt sellist seadet peal, mis SD kaarti toetaks, kas on mingi järelturu seade või siis uuema auto navi pandud. Kuskilt kuulsin veel, et viimase põlvkonna vw navi plaadid on nn. free vared ehk siis koodi vabad, et siis saab lihtsalt kopeerida vajadusel, sest navid omavad 30 giga sisemälu ja plaati pole navigeerimiseks vaja keerutada, laed selle kõvakettale ja viskad plaadi kindalaekasse.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: VW Passat Sportline 2006
Selle passati väljalase on detsember 2006 võibolla tal sees juba 2007a passati seadmed aga tead võibolla mis failine ta tuleb sinna mälukaardile lasta, et seade seda lugeda oskaks?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Uuri selle kodaniku käest: http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=215318" onclick="window.open(this.href);return false;
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: VW Passat Sportline 2006
Sain siis navi enamvähem funktsioneerima. Nüüd huvitaks kus on passatil subwoofer väljund, et kas see on on maki taga või on ta toodud välja kuhugi pagassi?