passat B3 uksed lukus,sisse ei pääse
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
passat B3 uksed lukus,sisse ei pääse
Selline jama siis,Tulin hommikul,et sõitma minna,aga signa pult ei reageeri. Veel hullem kui üritasin uksi avada ,siis töötas kesklukk vastupidiselt st.lahti keerates surub vasu-nii et avada ei saa.Andke nõu,kuidas peaks toimima-lõhu või klaas ära.Kapoti all kostab intervallidega nagu signa kõrinat.Signa puldi patareid on korras.
-
- Huviline
- Telefon: 5182668
- Auto: Vw Polo Coupe
Re: passat B3 uksed lukus,sisse ei pääse
Mul on passati aknad pakkuda
(juhioma pole.) Ülejäänud küljeomad olemas 
aga.... muud tarka ma selle koha pealt õelda ei oska .S

aga.... muud tarka ma selle koha pealt õelda ei oska .S
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Aku arvavasti nii tühi, et ei jõua miskit teha. Pagasnik käib lahti? Kui vaakumpumbale ligi saaks võiks juba edasi proovida juhendada.
Akent pole küll mõtet lõhkuda (kui just tõesti see teema pole et vaakumpump koguaeg toimetab), kuigi ei tahaks hästi uskuda et vaakumpump nii tugevalt vastu suudab imeda et võtmest lahti ei saa keerata. Või siis oota kuni aku päris tühjaks saab ja siis leia mingi pikem kruvikas või asi mida ukse üleserva vahele suruda, sellega vaikselt painutades lükka ala nii 1 cm paksune asi vahele. See annab juba niipalju ruumi, et mingi traadijupist meisterdatud asi vahele suruda ja nupp üles tõmmata. Sama taktikaga nii Golf3 kui Corrado lahti tehtud. Corril oli natuke kehvema nurga all, aga paari minutiga olid mõlemad lahti.
Klaase on mul ka pakkuda (küll B4 omad), aga mina jätaks selle siiski viimaseks.
Akent pole küll mõtet lõhkuda (kui just tõesti see teema pole et vaakumpump koguaeg toimetab), kuigi ei tahaks hästi uskuda et vaakumpump nii tugevalt vastu suudab imeda et võtmest lahti ei saa keerata. Või siis oota kuni aku päris tühjaks saab ja siis leia mingi pikem kruvikas või asi mida ukse üleserva vahele suruda, sellega vaikselt painutades lükka ala nii 1 cm paksune asi vahele. See annab juba niipalju ruumi, et mingi traadijupist meisterdatud asi vahele suruda ja nupp üles tõmmata. Sama taktikaga nii Golf3 kui Corrado lahti tehtud. Corril oli natuke kehvema nurga all, aga paari minutiga olid mõlemad lahti.
Klaase on mul ka pakkuda (küll B4 omad), aga mina jätaks selle siiski viimaseks.
Viimati muutis dellu, 27 Veebr 2011, 21:49, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Hiljuti puutusin ka kokku taolise juhtumiga. Autoks oli g3, võtmest keerates hakkas lukk mingeid imeasju tegema, st samamoodi ei tulnud lahti vaid pigem hoidis kinni just. Võtmega mängides oli siiski üks nõks, võtmest oli tunda, võttis kuhugi kinni, siis tuli lõpuks ikka uks lahti.
Traadiga uksevahelt torkides saab tegelikult väga edukalt selle nupu seestpoolt üles tõmmata või siis passatil peaks saama ka klaasivahelt ukse seest selle üles tõugata.
PS mul on ka klaase ja uksi pakkuda
Traadiga uksevahelt torkides saab tegelikult väga edukalt selle nupu seestpoolt üles tõmmata või siis passatil peaks saama ka klaasivahelt ukse seest selle üles tõugata.
PS mul on ka klaase ja uksi pakkuda

Jah,vist peabki klaasi puruks lööma.Sain küll auto alt aku-klemmi maha,aga sellegi poolest sisse ei pääse.Miski hoiab ikka ust lukus-arvatavalt vaakum.Vot nüüd ei tea,kas peab mõnda aega ootama,kuni vaakum kaob? Tunni möödudes ikka sama lugu. 

-
- Moderaator
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Kardan et sul on seal miskit muud viga, kinni ei saa külmunud olla näiteks. Vaakumit seal niisama küll üleval olla ei tohiks. Ma olen ju neid korduvalt lahti tõmmanud, ka neid kus aku tühi.
Aga endiselt, pagasnikut ka ei saa lahti?
Aga endiselt, pagasnikut ka ei saa lahti?
Viimati muutis dellu, 03 Mär 2011, 10:51, muudetud 1 kord kokku.
kas kumbki uks lahti ei tule? kui püüad uksi avada,kas siis vaakumi urinat kuulda on,kui akujuhe peal? lukkudes vesi ja see külmunud? kui võimalik siis võta mingi föön või kuumapüstol ja soojenda ust ära ainult värvi kõrveta.
-
- Moderaator
Enne soovitamist võiks teemaga ka tutvudaerks25 kirjutas:võta aku juhe maha ja proovi siis uks lukust lahti keerata
wolf kirjutas:...Sain küll auto alt aku-klemmi maha,aga sellegi poolest sisse ei pääse.Miski hoiab ikka ust lukus-arvatavalt vaakum.....:
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Alt starteri + klemmist pane aku laadija külge ja lae aku ära.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: Passat VR5 4Motion / Golf Plus 1,6FSI
- Kontakt:
See on juba üks mõistlik jutt üle hulga aja.GTI kirjutas:Alt starteri + klemmist pane aku laadija külge ja lae aku ära.

kuramuse volkar on nagu pereliige, sööb vaikselt pappi hamstri moodi
Asi lahendatud luku-abi abiga,2min.võttis protseduur aega.Ise tegin algul vea hakates keskluku all olevat ust võtmega avama.Too tila,mis vajutab ukse sees plaadi alla oli üle hüpanud.Teiselt poolt ja ka pagasiruumi lukud mu autol aga ei tööta võtmest.Siit moraal-tuleb ukselukud vähemalt võtmest keeratavaks teha ja enne kui signa-all olevat autot torkima lähed ikka aku-klemm maha võtta.
Suured tänud kõigile nõustajatele.