Tere, probleem järgmine: kui istud autosse paned auto käima ja lööd kõik uksed kinni siis uksed lähevad automaatselt lukku ja kui auto välja suretad lähevad lahti. Tahaks sellest asjast lahti saada. Endal mure G3 ja olen kuulnud, et selline asi ka peal Golf 4.
Muud halba pole selles midagi, aga varsti võib juhtuda see, et auto töötab ja ise olen väljaspool autot, ega saa kudagi sisse.
Vb see siit läbi kah käinud aga ei osanud otsingut kasutades leida midagi .
Viimati muutis RoVer, 02 Mär 2011, 15:44, muudetud 2 korda kokku.
Signa pole? See meenutab rohkem nagu signa lisafunktsiooni. Minu müüdavatel variantitel vähemalt see peal, osadel saab loomulikult maha võtta. Ei ole kuulnud ja mul pole küll ühelgi füüsiliselt ka olnud (6 x Golf 3, 3 x Golf 4 ja 1 x Bora)
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Ja täiendaks veel sellega, et signadel (vähemalt minu omadel) ei rakendu see siis, kui uksed lahti on. Seega kui sul on juhtunud lukku minema ajal kui sul uks lahti, siis kontrolli ka signa uste sisend üle. Järelikult on ukse anduritega ka mingi teema.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
jumper on selle asja nimi siiski.
Kõvaketta küljed näeb miskit sellist välja. Aga suvaliselt pole mõtet neid küll ringi tõstma hakata. Esmalt tuleks selgeks teha, mis tootja ja mudel ning seejärel juhendi järgi juba toimetada.
Kindel et lihtsalt 2 on mudel? Kas karbi peal miskit "Viper xxxx" ei ole? Niipalju kui ma skeeme muidugi vaatasin, siis seal on miski programeerimisseadme pilt (võimalik et seadistamine ainult sellega).
Siis ma pean täpselmalt uurima vb on ka midagi rohkemat. Aga selline asi kah, et see tegelikult rakendub 50% käivitamisest. mõnikord läheb lukku ja mõnikord ei lähe. vb see tuleneb sellest et kui mõnikord käivatada siis juhiuks lahti ja alles peale käivitust löön ukse kinni.
Viimati muutis RoVer, 04 Mär 2011, 15:28, muudetud 1 kord kokku.
Mul pole vene keel kõige parem, aga ma pakuks:
1) Sulgemise/avamise relee pikkus. Enamasti sobib 0.5 sekundit, aga vaakumpumbad (Audi 100, Mersu) tahavad pikemat impulssi, seetõttu neil 4 sekundit (Golf 3 ei taha, temal on niiöelda positiivne juhtimine, mitte ühe juhtmega vaakumpump)
2) Peaks olema miskit sellist, et kumb on blokeeringurelee normaalolek (kas avatud või suletud)
3) Teise leitud juhendi tõlke järgi (vene-inglise) peaks olema nn salongivalguse kustuse ootamine 30 sekundit. Ehk osadel autodel on ukseandurites "pinge" peal kuni laetuli põleb. Seega kui uksed lukku panete siis arvab signa, et uksed lahti ja kipub kas kisama hakkama või ei sulgu jne. See ootab 30 sekundit ja alles siis võtab uksed valvesse.
Küll aga on tal selline asi peal:
Unlocking / locking doors when you turn on / turn off the ignition (factory install incl.)
If this feature is enabled, after 15 seconds. after ignition the doors are automatically locked, and when you turn off the ignition, the system automatically unlocks the car doors. However, if a door is opened and then closed within 15 seconds. after ignition, the doors will not lock up. This is necessary so that you can not accidentally lock the keys in the car.
Ehk siis jah, peale süüte sisse keeramist 15 sekundit hiljem pannakse uksed kinni ja süüte välja keeramisel tehakse lahti.
Nn salalülitiga (valet) peaks saama programmeerimismenüüsse.
Alljärgnevat ei viitsi hakata ringi tõlkima hakata, kui mõikad siis proovi ära, kui ei siis las teeb keegi kes saab aru.
PROGRAMMING THE ABOVE FUNCTIONS:
Turn on the ignition;
Within 10 seconds, click the "VALET" 5 times. You will hear a short siren sound.
Within 10 seconds, press and hold the 2 button for five seconds.
You will hear two short beeps siren, LED flashes slowly, indicating that the system is in programming mode.
To select a function within 10 seconds, press the "VALET" number of times the corresponding number of the selected function. You will hear the appropriate number of signals confirming the siren.
Within 10 seconds, press the 2 button key fob to enable or disable the function. In this case, you will hear: A siren (this means that the function is now included), or two siren signal (meaning that the feature is now OFF).
NOTE: If you want to re-enable or disable this function, press 2 again within 10 seconds. You will hear again one or two siren signal: A siren means that feature is enabled, and the two signals, that feature is turned off.
You can select another function to do this, click "VALET" the number of times.
To exit the programming mode, wait for 10 seconds (not pressing the key fob), or turn off the ignition. You will hear three short siren signal, and the LED will turn off, confirming that the system came from the programming mode
Sinu menüü on nr 4
Viimati muutis dellu, 05 Mär 2011, 22:28, muudetud 1 kord kokku.
Päris kasulik teema, nimelt mu isa corollal on ka omapandud signa peal eelmise omaniku poolt ja armatuuri all ripub ka mingi juhe millel punane tilluke pushbutton otsas ehk vaadates seda joonist siis siin nimega "VALET" mis otstarbega see nupp on, kas siis signa funktsioonide programmeerimiseks või?
Tänan!
Arvatavasti aga kuna asi igal signal piisavalt erinev siis on vaja ikka teada signa tootjatja mudelit enne kui seal midagi sorkima hakata muidu võib asja päris tuksi keerata.
Jah, enamasti on see progameerimiseks ja ka avariireziimiks. Kui näiteks pult ei tööta keerad uksed võtmest lahti, auto hakkab kisama. Keerad süüte sisse ja vajutad seda nuppu vajaliku arvu kordi (see juba sõltub signast). Nagu juba varem öeldi jah, ära suvaliselt näppima hakka, sest igal tootjal on see erinev.
Minu müüdavatel saab sellega ka näiteks uusi pulte lisada ja kustutada jne.
Viimati muutis dellu, 06 Mär 2011, 11:37, muudetud 1 kord kokku.
Tänud jah, kahjuks ma olen seda näppinud, mingit moodi, aga probleeme pole esinenud. Püüan välja selgitada, mis signaga tegemist on siis saan lähemalt uurida.
PS! Vabandused teemaalgataja ees, et tema teemat risustasin. Rohkem ei päri siin midagi, sain vastuse teada.
selge... suuured-suured tänud praegu.
Proovin selle korda teha, aga küsiksin kas skeem sai õieti kirja:
1) 10 sec jooksul peab jõudma 5 korda vajutama ''VALVET'' nuppu.(kostub lühike sireen) 2) hoia all button 2-te 5 sec. Aktiveerub programmi mode ( 2 väikest sireeni piiksu ja led vilgub aeglasti.) 3) 4 korda vajutada ''VALVET'' nuppu 10 sec jooksul oodata kuni sireen piiksub 4 korda. 4) vajutada button 2-te 10 sec jooksul. Kui kostub üks piiks- automaatne systeem sees
kostub kaks piiksu-automaatne systeem väljas. 5) oodata 10 sec ning kostub 3 piiksu, mis tähnendab, et olen modest väljunud ( led tuli kustub)
[Edit:] to EliteSoldier : pole hullu ei pane pahaks siukseid asju, peasi et kõik saavad targemaks!
Viimati muutis RoVer, 06 Mär 2011, 21:39, muudetud 1 kord kokku.
tere!
mul sama süsteem maha võetud eelmise autopealt..aga kahjuks juhtmeid ega midagi pole..
niisiis küsimus selline kas sellel mustal karbil on ka uste kesklukk ava/sule? ma nüüd tahaks oma teisele autole peale panna..mul pole tähtis alarm mul peaasi et kesklukk toimiks.mootorid ja kõik on olemas ja peal. aga see plokk puudu..ja siis nüüd paneks selle peale kui on uste ava/sulge süsteem sellel olemas.