Sharani tagumine kliima
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Sharani tagumine kliima
2000.a Sharanil ei t??ta tagumine puhur. Kliimaautomaatiku displeilt vaadatuna funktsioonid t??tavad, kuid tundub et aparaat ei t??ta. Kas Sharanil on tagumise ruumi k?tteks eraldi puhur ja radikas - v?i suunatakse ?hk eesmisest soojendusmootorist taha? Juhul kui tal eraldi mootor on, siis kus selle asukoht v?iks olla? Ehk mootori juurest miskit lahti, vaja uurida. K?lm on!!!!:P
Nii ise ka natu vahepeal targemaks saanud, kuid viga ikka alles. Sharanil asub tagumine soojendus ja kliima vasakul pool tagumise ratta peal, polstri all. Sain mehhanismist ka mootori k?tte, kuiid selgus, et see t??tab. N??d olen puha ummikus, kuna viga on kuskil juhtplokis v?i juhtploki ja mootori vahel. Torud muidu l?hevad ilusti soojaks, kuid mootor ei l?he t??le - jama kui palju.
-
- Huviline
tervist!
oskab keegi öelda kuidas seda mootorit sealt tagant kätte saab(kuidas see polster ära käib),mul sama viga et tagumine mootor ei tööta?
või võib olla viga kuskil mujal?
autoks on sharan 98a,kliimaautomaatik
oskab keegi öelda kuidas seda mootorit sealt tagant kätte saab(kuidas see polster ära käib),mul sama viga et tagumine mootor ei tööta?
või võib olla viga kuskil mujal?
autoks on sharan 98a,kliimaautomaatik
-
- Huviline
- Auto: vw sharan 2,8-128kw,bensiini,vr6
Panen vähe teemast mööda aga ei tea kuhu foorumisse ja teema
lugu selline,et autol kadusid käigud ära,mitte k6ik. kolmas on koguaeg rauas ja esimese saab ainult siis peale kui ise paned nr 1 peale. panin arvuti taha aga arvuti ei leia kägukasti. Kus on käigukasti aju,et saaksin seda klondrollida. Loodetavasti ei ole käigukast p...... . V6i siis äkki keegi oskab 6elda kuhu foorumisse ja mis teemasse pean kirjutama,sorri kui olen kirjutanud valesse teemasse,olen alles uustulnuk.Tänud.