G3 tõrgub 1,8 55kw

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
status
Huviline
Telefon: 56788327
Auto: vento 66kw, passat b5 81kw

G3 tõrgub 1,8 55kw

Lugemata postitus Postitas status »

probleem selline, et kui auto läheb soojaks siis nii umbes 1500-3000 pöördel ei saa nagu kütet kätte. Auto tõrgub sõidad nagu räppar võtab vahest mootori taha ja samamoodi ka tagant ära, üle 3000 pöörde liigutab ennast korralikult, vahetatud kontrollitud õhufilter; küttefilter; jagaja; juhtmed; jagajakaan.
Naine süles sõita ei või, siis sooviksgi saada lahendust mis võib olla põhjuseks sellele iseäralikule käitumisele ? :shock:
Eestis teevad pimedad harju, saksamaal panevad opeleid kokku.

GolfKolm
Huviline
Auto: Golf 3, 1994
Re: G3 tõrgub 1,8 55kw

Lugemata postitus Postitas GolfKolm »

nii nii samad sümptomid ka siinpool (golf 3, 1994, 1,6 55kw, bensukas). Tundub, et paljudel sarnased jamad. Muidu nagu ei pannud eriti tähele seda - nö tõuked olid suht õrnakesed ja harvad (max 2 korda võrust tallinna sõites), ent täna kui naine linnast tuli, ütles, et pöörded viskab 1000 peale korraks ja jälle tagasi 2200 peale ja nõnda üsna kiiresti ning mitu korda järjest. Kõik asjad kontrollitud ja mis vähegi võimalik vahetatud (mis jooksva hooldusega vahetatakse - küünlad, jagajakaan, küünlajuhtmed, filtrid, süütepool läks rikki ja vahetatud, ühesõnaga - kõik jutud). Mõistus otsas. Auto käivitub ja töötab muidu ilusti, probleemideta. Aidake palun :D

kas bensiinipaagis sees ei ole mingit filtrit, mis võib sodi täis olla? Auto on minu jaoks suhteliselt uus ja ei tunne tõesti tema hingeelu. Eelmine omanik maadles sama probleemiga ja lahendust ei leidnud.

edit: see teema on siin küll vähe vale koha peal, aga ehk moded liigutavad õige foorumi alla...
Viimati muutis GolfKolm, 14 Mär 2011, 18:40, muudetud 4 korda kokku.

daff
Huviline
Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8

Lugemata postitus Postitas daff »

Ma kaklen ka oma Passatil 1.8 55 kW sarnaste probleemidega ja ei ole lahendust leidnud veel. Diagnostika midagi ei näidanud. Põhiline soovitus on olnud halliandur jagajas ära vahetada, aga ei ole selleni jõudnud veel, kuid peab selle ette võtma ilmselt. Ise olen vahetanud mootori temperatuuri anduri ja küünlajuhtmed, küünlad ja jagaja kaas on ka suht uued. Vahepeal lõppes ka mul süütepool. Viimasel ajal on mul hakanud vabakäigul tugeva vibraga tööle ka. Eile maanteel sõites tahtis mul päris ära kooleda, tegin möödasõitu ja hakkas jubedalt hüppama ja peale seda gaasipedaalile ei reageerinud enam üldse, jäin seisma, kohapeal kapoti alt tõmbasin gaasi ja selle peale tahtis hoopis välja surra, mängisin selle gaasiga seal siis tükk aega kuni üks hetk hakkas enam-vähem jälle pöördesse minema ja sai edasi sõita.

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

GolfKolm kirjutas:pöörded viskab 1000 peale korraks ja jälle tagasi 2200 peale ja nõnda üsna kiiresti ning mitu korda järjest.
minul tegi sedasi halli andur. ja tegi ta niimodi seni kuni üldse ära suri.
ja selle teema algatajale kas mitte lambda andur ei tee sellist asja. proovi mängida lambda anduri pistikuga
viljandi mölamies

luttam
Huviline

Lugemata postitus Postitas luttam »

:oops: mul oli sama jama.mul aitas temp.anduri vahetus-

status
Huviline
Telefon: 56788327
Auto: vento 66kw, passat b5 81kw

Lugemata postitus Postitas status »

landas ei saa asi olla kuna kui võtsin pistiku lahti oli sama , temp andur ka vahetatud. Lisaõhk ?
Eestis teevad pimedad harju, saksamaal panevad opeleid kokku.

Vasta

Mine “Mootor”