Mure Tiptronic kastiga

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Tõnna
Huviline
Auto: Otsin

Mure Tiptronic kastiga

Lugemata postitus Postitas Tõnna »

Tere

Nimelt ei taha kast tiptronic osas vahetada käike alla ehk siis miinus märk ei tööta. Olen lasknud üle kontrollida kasti aju ja selle kroomplaadi all asuva mikroskeemi, kust aju peaks saama signaali millal ma käiku tahan vahetada. Mõlemad peaks nagu korras olema ja toimima. Igastahes kui panna arvuti taha autole siis tunneb aju ära kui kang on tiptronic asendis ja ka selle kui kang on pluss märgi juures. Seda aga ajuni ei jõua kui kangi liigutada miinus märgi juurde. Kuna aju ja see nn tiptronic switch on üle kontrollitud kas siis on kala kuskil juhtmetes. Lisaks kas keegi teab saaremaal kedagi kellel on tiptronic kastiga auto ja annaks korra proovida oma seda tiptronic switchi. Kardan siiski et kala on selles. Või oskab keegi nõu anda milles asi.

Lugupidamisega
Tõnna
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 16:45, muudetud 1 kord kokku.

Tõnna
Huviline

Re: Mure Tiptronic kastiga

Kas tõesti mitte keegi ei oska sõna sekka öelda? :(

Kasutaja avatar
snakey
Veteran
Telefon: +372 53 4II 937
Auto: Passat B8.5 Var. 4Motion Black Edition
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 15 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas snakey »

Lase siis skeemi järgi juhtmed üle kontrollida, lüliti ja aju vahel, kui ma ei eksi siis see lülitus toimud kuidagi magnet lülituse kaudu seal kangi juures, on seda lahti sealt võetud ja üle vaadatud, et magnetid oma pesas on?
Küsi, küsi julgelt +372 53 4II 937

Tõnna
Huviline

Need induktiivandurid on üle kontrollitud mis seda lülitust teevad ja need on korras. Samamoodi kontrollisin ka selle üle kas kangi küljes olev magnet nende juurde jõuab mitte kusagile mujale ei lähe.
Lähipäevil peaksin saama ühe Audi A6 selle trükkplaadi ja siis saan kontrollida kas viga on selles või mitte. Kui mitte eks siis lähe juhtmete kontrollimiseks. :)

Tõnna
Huviline

Mõtlesin, et olen ka tubli ja toon siis välja ka mure lahenduse, mis sellest et mure ammu lahendatud. Ei taha olla üks nendest, kes tõstatab probleemi ja pärast lahendusest ei kirjutagi :D.
Nimelt sain proovida ka teise trükkplaadiga ja probleem ei kadunud kuskile. Hakkasin siis testriga juhtmeid aju ja selle pistiku vahel üle kontrollima ja oh üllatust, ühest juhtmest ei käinudki signaal läbi. Vedasin siis ise uue juhtme ja kõik toimib. Ja siiamaani toimib :D

Vasta

Mine “Ülekanne”