Spidovalgustus ei põle. Passat B5
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58117482
- Auto: VW Passat 1997a. 92kw
Spidovalgustus ei põle. Passat B5
Üks päev kui pimedaks läks, siis tundus asi kahtlane ja kui päris pime oli, siis oli selge, et spidomeetrit ma ei näe. Mitte ühtegi tulukest ei põle seal.(Eelmine õhtu oli muidugi kõik korras)
Otsisin kaitsmeid ja leidsin sealt ühe, millel oli spidomeetri kujutis aga pärast selgus, et selle kaitsme väljavõtmine nullis mul spidomeetril kella ja läbisõidu.
On keegi kokku puutunud sellise hädaga?
Autoks siis Vw Passat B5, 1997a.
Otsisin kaitsmeid ja leidsin sealt ühe, millel oli spidomeetri kujutis aga pärast selgus, et selle kaitsme väljavõtmine nullis mul spidomeetril kella ja läbisõidu.
On keegi kokku puutunud sellise hädaga?
Autoks siis Vw Passat B5, 1997a.
-
- Huviline
- Auto: G1 diisel kaks ust 1980, G2 tdi kaks ust 1990
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 7 korda
Re: Spidovalgustus ei põle. Passat B5
kaitsmeploki kattekaanel pole taga kirjas mis kaitse mis on?
Viimati muutis a22t, 15 Mär 2011, 20:37, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Kaitsmeploki kaanel on kaart, kus on pildid vastavalt, mis siis annavad aimu, millega tegemist on.

Ja selline on minu kaitsmeplokk, et annaks aimu, millised tühjad, millised mitte.

Ise näppisin kaitset nr 31, tundus kõige loogilisem, see oli terve ja valgust ta tagasi ei toonud. Nullis hoopis kellaaja ja hetke läbisõidu.

Ja selline on minu kaitsmeplokk, et annaks aimu, millised tühjad, millised mitte.

Ise näppisin kaitset nr 31, tundus kõige loogilisem, see oli terve ja valgust ta tagasi ei toonud. Nullis hoopis kellaaja ja hetke läbisõidu.
enda passatil ka ei lähe armatuuri valgus põlema aga seda katkise tuledelüliti pärast(vahest põleb vahest mitte)
-
- Huviline
Sellepärast paningi enda kaitsmeploki pildi ka, et näha seda, et kaitse nr 5 taga on tühi auk. Ja sealt pole midagi välja kukkunud, sest enne ju valgus põles.Timpz kirjutas:Kaitse nr 5 ehk ?
EDIT: Armatuuri tuled hakkasid iseenesest jälle tööle. Äkki siis tuledelülitist ei anna hästi ühendust vms. Enne poodi minekut näppisin igasugu kaitsmeid ka jälle aga see tulemust ei andnud. Poest koju sõites avastasin, et kõik toimib nii nagu peab

Viimati muutis jaagok, 16 Mär 2011, 20:47, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Neil peaks jah tulede lülitist eraldi ahelad välja tulema. Näiteks parktuled on poolte kaupa jagatud, siis vist oli veel numbrituli eraldi + armatuuri omal peaks ju veel ka tumeduse regulleerimine olema. See nupp võib ka jamada.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335