kas annab vahetada mootorit?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: vw golf IV Variant 1.9 TDI 66kw
Tere!
Sooviks teada kas vw ja audi mootorid on vahetatavad omavahel ilma et peaks midagi suurt ümber tegema.Mootoriks mul vw-nil 1.9 TDI 66kw-ne.Mis audi mudelitele seda saaks peale panna.Ärge küsige miks ma seda teha tahan:)
Sooviks teada kas vw ja audi mootorid on vahetatavad omavahel ilma et peaks midagi suurt ümber tegema.Mootoriks mul vw-nil 1.9 TDI 66kw-ne.Mis audi mudelitele seda saaks peale panna.Ärge küsige miks ma seda teha tahan:)
-
- Huviline
- Telefon: 59031818
- Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ
Re: kas annab vahetada mootorit?
Veendu kas vw mootori plokkil on audi mootorikäppade kinnitused ning volkari mootorile pead paigaldama audi õlivanni ja ilmselt ka pumba, et seda pikku peale panna. Rohkem olulisi erinevusi ei tohiks olla.
Viimati muutis Boxerdaja, 15 Mär 2011, 14:32, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Plaan endale mingi uuem passat B5 osta aastast 1997 ja edasi või audi millele istuks golfi mootor Kw jäävad siis kas 66 kw või 81kw....miks ma seda vbla teostama kavatsen hakata on selles et kui peaks ebaõnnestunud mootoriga auto juhtuma,siis ei taha mootori remondi alla raha toppida kuna golfi mootor üsna heas korras.Tean jah et neil mootorid piki mitte risti nagu mul golf 3-l.Ei ole kindel aga kas mootori plokid on B5 passatil sama mis golf3-l (66kw või 81 kw isend),kas piisaks ainult käigukasti vahetusest?on mootoriotsad samad?
Mingi hetk tagasi panin ise"piki" mootori risti mootorinakapoti alla.
Kõik on tehtav ning kõik kinnitused on olemas.
Termostaadi korpusega tuleb pisut ratsida aga kõik on tehtav ning lihtne.
Ise panin passatilt 81 kw mootori sharannile.Kõik sai ok kuigi pisut relakaga tööd ning puurimist ja keermestamist oli.
Karteri põhja panin kah oma mootori oma ning õli koguri toru ka ja ka veel õlifiltri jala.
Üldiselt kõik on teostatav
"risti" mootori plokk

"piki" mootori plokk

Kes näeb erinevust?
Kõik on tehtav ning kõik kinnitused on olemas.
Termostaadi korpusega tuleb pisut ratsida aga kõik on tehtav ning lihtne.
Ise panin passatilt 81 kw mootori sharannile.Kõik sai ok kuigi pisut relakaga tööd ning puurimist ja keermestamist oli.
Karteri põhja panin kah oma mootori oma ning õli koguri toru ka ja ka veel õlifiltri jala.
Üldiselt kõik on teostatav
"risti" mootori plokk

"piki" mootori plokk

Kes näeb erinevust?
http://www.ak47.ee/bmw/Treila/
-
- Huviline
- Auto: Passat 1.9TDI 74kw Audi 80 1.8
Õlivarda alune keermeauk on teise kohapeal,muud nagu pole erinevust.
Jah see on üks erinevus aga see ei mängi erilist rolli.Sinna käib karteri aluse plastiku kinnitus kõrv.Kirs kirjutas:Õlivarda alune keermeauk on teise kohapeal,muud nagu pole erinevust.
Erinevust on siin veel näha
-
- Huviline
To Raivar: Käigukastid pidid ka ikka ära vahetama omavahel jah?Pikimootorile panid ristimootori käigukasti kui tahtsid teda risti peale asetada kapoti alla?Need kinnitused olid 1:1-le?või oli vaja seal ka ise midagi aretada?
-
- Huviline
- Telefon: 59031818
- Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ
Veepumba üks poldiauk on puudu ühel plokkil?(või teise koha peal)
Viimati muutis Boxerdaja, 20 Mär 2011, 23:35, muudetud 1 kord kokku.
Tõstsin ringi mootori ning kast läks "risti" mootori oma.Kõik kinnitused on 1:1.Aretada pole vaja.k1ngst0n kirjutas:To Raivar: Käigukastid pidid ka ikka ära vahetama omavahel jah?Pikimootorile panid ristimootori käigukasti kui tahtsid teda risti peale asetada kapoti alla?Need kinnitused olid 1:1-le?või oli vaja seal ka ise midagi aretada?
Mõlemal plokil on 2 veepumba korpuse auku lihtsalt asetused teisedBoxerdaja kirjutas:Veepumba üks poldiauk on puudu ühel plokkil?(või teise koha peal)