Suunatule relee
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Suunatule relee
Tere, autoks vw golf 4, 2003a, täna hakkas suunatule relee plõgistama-sõidu ajal, kuigi suunatuld sees ei olnud. Sai siis uus ostetud, aga ikka sama jama. Kas probleem võib olla suunatule kangis? Ette tänades.
Viimati muutis argo, 23 Mai 2012, 01:31, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Re: Suunatule relee
Tere,vabandan ette ära,et siia postituse tegin,aga mul on k küsimus seaoses suunatuletega mõtlesin,et ehk saate siis kaks kärbest ühe hoobiga ära vastatud. Nimelt mu VW Golf 3 (vist) igastahes aasta 1993, automaat käigu kast.Olen täielik nuub autodes ei tea mõhkugi .Enivei probleem on selles,et mu suuna tuled ei lähe sisse. Siis kui auto seisab siis töötavad ilusti,aga nii kui ma sõitma hakkan siis ta nagu korra lööb plõksu põlema ja kustub ära või siis nii öelda uimab,siis kui ma juba ära olen pööranud siis läheb sisse.Panin autole uue aku ka pääle.Kas seda oleks võimalik nii öelda koduste vahenditega ära fiksida,ehk mõni klemm ära puhastada või üle ültse milles probleem tal va kurinahk
Teemaalgatajale: see teema on siit hiljuti umbes 100 korda läbi käinud. Kui suunarelee lambist klõbiseb, on kangi viga. Kui suunda kangist lülitades kostub hääl nagu suund vilguks, kuigi tegelikult ei vilgu, on relee viga. Nii lihtne ongi.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 97.a. 1.8T 110kW (müüa)
Tekkis ka küsimus, et kas viga suunatulede relees. Auto 1997 a Passat 1.8T mootoriga. Armatuurist kostub(sama koht, kust kostub ka suunatulede relee lülitumine) aegajalt monotoonset lõginat, mõnikord on see valjem mõnikord vähe tasasem. Lõgin suhteliselt kiire, kiirem kui suunatulede lülitumisel. Lõgina kostudes lõikab seee sisse ka raadiosignaali. Lõgina ajal hakkab raadio pinisem. Kas on siiski tegemist suunatulede relee lõginaga või on seal veel mõni võimalus?