Muidu tühikäigupöörded ei kõigu üldse, täpselt 800p/min, nii nagu olema peab.
Tavaliselt kui pöörded langevad 2000pöördest näiteks, jääb seier ilusti 1000p/min peal korraks seisma ja sekund kahega langeb vaikselt 800p/min. See on õige. Ma räägin soojast mootorist.
Mure on selline, et viimaselajal hakkas nii tegema, et suuretelt pööretelt langeb hooga seier alla ja ei jää pidama enam 1000p/min peal ning pooleks sekundiks langeb 600-700p/mini ja tõuseb 800p/min peale.
Mind panebki muret tegema, et korraks langeb alla 800p/min ning mootor hakkab nagu välja surema kuid kõik korrad jääb tööle ilusti. Ja see on nii, et ükskord töötab normaalselt, teinekord jälle hakkab alla 800p/min korraks minema. Vaheldumisi.
2.0 85kw täispritsung, et nagu millele tasuks tähelepanu pöörata, mis põhjustab selle? Vajadusel võin kapotialt pildi teha.
92' VW Passat 2.0 85kw tühikäik vms.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: 92' VW Passat 2.0 85kw tühikäik vms.
Ok, homme vaatan. Ei tule praegu ette kas olen näinud seda andurit seal. Eks kui ei leia, panen pildi siia. 

mul ka 2,0 85kw passat ja sama haigus küljes vahest sureb välja ka.pole veel jagu saand mida ta tahab.mis moodi aru saada sellest gaasiklapi asendi andurist kas on ta korras või ei ole.
-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 87 korda
- Tänatud: 17 korda
Mõõdad takistuse ära. Kui see klapi liikumisel ilsuti ühtlaselt muutub (mitte ei hüppa siia-sinna), siis suure tõenäosusega on andur korras. Anduri juhtmed armastavad ka katki minna.