Pool assi kaitsev kumm

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
raud
Uustulnuk
Auto: Wolksvagen Passat 1997
Pool assi kaitsev kumm

Lugemata postitus Postitas raud »

Tere!

Mul on 97' Passat ja kuna olen suhteliselt võhik autoremondi asjus siis tulin oma murega siia foorumisse. Sõber soovitas, et siit pidi saama kompetentset vastust.

Probleem nimelt selles, et käisin tehnoülevaatuses oma masinaga ja sealt üteldi et pool assi kaitsev kumm on mul katki ja tavotti sealt välja pritsind. Ütles ka seda et kui otsekohe korda ei tee siis pool assi läinud. Kas keegi oskab ütelda mehhaaniku keeles mulle selle kummijublaka nime? Kui helistan remonditöökotta siis kuidas oma probleem seletada. Kas on ka kellelgil sama asi juhtunud? Mõtlen et kui kulukaks mul sellise asja remont minna võib. Kas ma üldse tohin praegu sellise autoga ringi sõita?

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Re: Pool assi kaitsev kumm

Lugemata postitus Postitas GTI »

Tegu pooltelje kaitsekummiga - välimine või siis sisemine (ei tea kumb sul katki on). Kaua ei tasu jah sellisega ringi sõita kuna liiv ja tolm teevad oma töö, varsti vahetad sama kaitsekummi koos pooltelje liigendiga koos.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

raud
Uustulnuk
Auto: Wolksvagen Passat 1997

Lugemata postitus Postitas raud »

Aitäh GTI kiire vastuse eest! Oskab keegi ütelda pooltelje kaitsekummi hinda ja umbkaudset hinda ka mis kulub töökojas? Täpsustuseks siis tegi on esimese vasaku rattaga ja arvatavasti sisemisega, sest auto alt ta mulle seda näitas.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Nii sisemine kui välimine kaitsekumm asuvad auto all :) ja välimine läheb sagedamini puruks just oma suurema liikumise tõttu.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

GolfKolm
Huviline
Auto: Golf 3, 1994

Lugemata postitus Postitas GolfKolm »

maksab see kumm umbkaudu 10 eurot. Töökoja hind sõltub sinu poolt valitud töökoja hindadest.

Vasta

Mine “Veermik”