Mureks on 92 aasta VW Golf 3 GT, 1,8, 66kW kandevõime. Hetkel on all originaal vedrustus aga suveks läheb autosse päris palju helitehnikat(kokku vast miski 100-150kg raskuses küll) ja kui kui kõik see sees on siis väga üle ühe inimese autosse panna ei kannata, sest summuti hakkab vastu sillatala käima ja rattad on päris koopas. Kahekesi sõites tekitas iga väikseim jõnks teepeal ja kohalt start päris hea kolina. Neljakesti autos ei julgenud üldse sõita.
Vedrud ära vajanud ei ole, sest need sai kunagi paar aastat tagasi uute vastu vahetatud, ennem seda käisid nad isegi ilma helitehnikata koopasse.
Küsimus olekski selles, et mida teha? Eelarve on suht piiratud, et 20000.- maksvaid coile ei ole mõtet väga pakkuda aga mis te arvate näiteks nendest odava otsa coilidest nagu näiteks Rokkor ja JOM jne? Kas need odavad coilid kannatavad ka lisa raskust või on nendega pärast rattad veel rohkem koopas ja auto on nii jäik, et raputab hambad suust välja?
Väga jäigaks ei tahaks kah autot ajada, sest juba praegu raputab auto päris parajalt( aga eks ma olen harjunud suuremate ja mugavamate autodega kah

Või on ka originaal vedrusid selliseid mis kannatavad rohkem raskust, sest hetkel väga madaldada ma seda autot ei saa, sest igapäevaselt kasutab seda autot ema ja õde ja nad sõidaks esimesel kilomeetril stange või karteri puruks.
Muidugi lähi aastatel jääb see auto mulle igapäeva auto kõrvale niiöelda projektikaks ja siis ma ei välista, et tahaks autot natuke madalamaks lasta.
Mõned pildid nii suve- kui talvekonditsioonis:
Nagu näha siis talvel teda eriti madaldada ei kannata, sest ei ela linnas ja teed on päris hullud.

Igasugune abi ja ideed oleks teretulnud.

Ette tänades,
Jarxz