Passat B5 kunde aken läheb ise lahti?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Fxz
Huviline
Telefon: 56229612
Auto: http://fxz.net.ee/VW/
Kontakt:

Passat B5 kunde aken läheb ise lahti?

Lugemata postitus Postitas Fxz »

Nagu juba pealkirjaski mainitud, siis omale vabalt valitud ajal läheb kundepoolne küljeaken ise lahti ja nupust kinni seda panna ei lase, pean pärast võtmega uksi kinni keerates pisut kauem hoidma ja siis laseb kõik aknad kinni panna, sellega saan siis akna kinni..
Tüütu on iga 2 km tagant seisma jääda ja välja ronida, et küljeakent kinni panna :grind:
Paaril korral olen saanud ka nupust kinni lasta, kuid enamusel kordadel siiski ei lase...

jalakäija
Huviline
Auto: vw passat b3
Re: Passat B5 kunde aken läheb ise lahti?

Lugemata postitus Postitas jalakäija »

mul tegi sama jama,aga ma võtmest akent sulgeda ei proovinud.võtsin klaasitõstuki lüliti maha-see oli seest mingit niisket sodi täis,puhastasin ära,külge tagasi ja toimib juba umbes aasta korralikult-passat b3.

PimpMyVW
Huviline
Telefon: 53984408

Lugemata postitus Postitas PimpMyVW »

mul oli sama probleem, ainult et kõik aknad läksid lahti... asi oli sellest et massiklemm ei olnud ilusti aku küljes.

mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

B5 puhul ma neid nuppe eriti ei kahtlustaks, kuigi kõik on võimalik. Selllel pigem matialustes või ukse ja piidavahelistes juhtmetes viga.

Fxz
Huviline
Telefon: 56229612
Auto: http://fxz.net.ee/VW/
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fxz »

Ju ma siis pean ikka vist pihta hakkama lülitist ja edasi liikuma pikki juhtmeid?... Närvidele hakkab käima.. veel on lihtne ka vist mootor lahti ühendada ja lihtsalt aken ekspluatatsioonist välja arvata :D

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

Fxz kirjutas:Ju ma siis pean ikka vist pihta hakkama lülitist ja edasi liikuma pikki juhtmeid?... Närvidele hakkab käima.. veel on lihtne ka vist mootor lahti ühendada ja lihtsalt aken ekspluatatsioonist välja arvata :D

ega see nii lihtne päris ei ole, sellisel juhul tegutsedes loobud ka kesklukust ja immost jne. arvuti järgi, siis leiad veakoodid ja muudkui aga neid kõrvaldama mis muud

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

alts20 kirjutas:
Fxz kirjutas:Ju ma siis pean ikka vist pihta hakkama lülitist ja edasi liikuma pikki juhtmeid?... Närvidele hakkab käima.. veel on lihtne ka vist mootor lahti ühendada ja lihtsalt aken ekspluatatsioonist välja arvata :D

ega see nii lihtne päris ei ole, sellisel juhul tegutsedes loobud ka kesklukust ja immost jne. arvuti järgi, siis leiad veakoodid ja muudkui aga neid kõrvaldama mis muud
Kuidas on asjaga seotud immo? Immo takistab käivitamist kui süütelukkus olev võti ei sobi ajus olevate võtmetega.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

auto käivitamist see tõesti ei sega aga kui ühe ukse lukustuse rikud siis ei hakka ka juhi ukses olev punane led vilkuma ja kui nüüd kasutad seda SINIST HIINA JUHET siis saad vastuse paljudele küsimustele.
Üldsegi mehel on probleem ja siin teiste kallal näägutamine ei aita teema algatajat edasi mure lahendamisel.

Mina alustaks arvutiga veakoodide vaatlemisest ja seejärel suure tõenäosusega tuleb hakata lähenema probleemile juhi jalgade alt mati üles võtmisega ja juhtmete ning aju ühenduste kontrollimisega(parandamisega)

mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

Jah, vead ikka kõigepealt. Arvutiga näed ka aknalülitite toimimist, niiöelda data ploki alt kus siis nupule vajutades peaks lahtiris väärtus muutuma.

Vasta

Mine “Elektroonika”