Passat 2001a automaat kütusekulu suur ja ei lähe edasi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat 2001a automaat kütusekulu suur ja ei lähe edasi
Mure järgmine : Sõitsin läbi ükspäev ühest august , kiirus polnud väga suur aga peale seda lõi märgi ( tagasijoon ,kolmnurk ja sees hüüumärk) Mitte keegi tutvusringkonnast ei tea mis see tähendab , igatahes see selleks . tundub ,et esialgu ei juhtunud midagi , polnud nagu midagi viga . Järgmine päev võtsin kütust ( alati statist muidu aga seekord alexelast) ja õhtul hakkas pihta , auto lihtsalt ei jõua edasi minna , kuna sõitsin vähe siis ei pööranud erilist tähelepanu sellele . Järgmine hommik oli vaja teha pikem sõit ja nuta või naera 90ga on pöörded 2500-3000 peal , kütusekulu on 20 L . Auto ei jõua lihtsalt edasi minna , vajutasin mis ma vajutasin no ei lähe ...jõudsin lähimasse statti , lükkasin kütte sisse ja kõik on korras (?!?!!?!) mõtlesin ,et nojah kütuses võibolla asi. Täna hakkas sama jama , nii kui mu seier jõuab punaselähedale hakkab auto jupsima , kui kütust on rohkem pole mitte midagi , kõik on nii nagu peab.
Nüüd siis sama , kütus hakkas punasele lähenema ja näitas ulmelise 90LIITRIT sajale... pöörded polnud niikõrgel kui esimesel korral , no linnasõit ka . aga tavaliselt ta viskab sõidu alustades juba 2000 poole , täna olid pöörded minu arust normaalsed.
Panin natuke statoili kütet sisse just , läheb edasi , pöörded normaalsed aga niikui gaasi natuke vajutan siis lööb jälle ette linnasõidul 40-60L sajale. Ei oska enam midagi arvata , rahaga on ka nagu on lähen siis tarkade juurde kui tõesti kuskilt abi enam ei saa , kas kellegil on natukenegi aimu mis see passatike nüüd teeb?
AITÄH
Nüüd siis sama , kütus hakkas punasele lähenema ja näitas ulmelise 90LIITRIT sajale... pöörded polnud niikõrgel kui esimesel korral , no linnasõit ka . aga tavaliselt ta viskab sõidu alustades juba 2000 poole , täna olid pöörded minu arust normaalsed.
Panin natuke statoili kütet sisse just , läheb edasi , pöörded normaalsed aga niikui gaasi natuke vajutan siis lööb jälle ette linnasõidul 40-60L sajale. Ei oska enam midagi arvata , rahaga on ka nagu on lähen siis tarkade juurde kui tõesti kuskilt abi enam ei saa , kas kellegil on natukenegi aimu mis see passatike nüüd teeb?
AITÄH
-
- Huviline
- Auto: Passat Alltrack 2015 2.0 TDI
- Kontakt:
Re: Passat 2001a automaat kütusekulu suur ja ei lähe edasi
Ma arvan, et sa mõtled ESP tuld

See on veojõukontroll ja palju muud kama ka veel seal (külglibisemine jne..), aga probleemi kohta eriti midagi öelda ei oska, kui võimalik viska kaabel järgi ja vaata, mis see räägib.

See on veojõukontroll ja palju muud kama ka veel seal (külglibisemine jne..), aga probleemi kohta eriti midagi öelda ei oska, kui võimalik viska kaabel järgi ja vaata, mis see räägib.
seda jah , aitäh ! niiet see märk ei peaks siin eriti midagi lugema ju ...
naine roolis , auto garaaziz....

-
- Huviline
- Auto: Passat Alltrack 2015 2.0 TDI
- Kontakt:
Mis linnas sa oled? Äkki keegi saab sulle kaabli järgi panna ja saad teada, mis seal jupsib.lõunakas kirjutas:seda jah , aitäh ! niiet see märk ei peaks siin eriti midagi lugema ju ...
Olen saanud arvuti taha panna , see ei näidanud midagi , Kõik on ok . isegi seda ei näidanud ,et ta mul selle märgi on ette löönud .
eks tuleb lahti kakkuda..
eks tuleb lahti kakkuda..
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
kas see märk lööb ette kohe käivitades v siis mingi aja möödudes kui mootor käinud v sõitnud ja peale süüde välja-sisse kaob mõneks ajaks ära?
Diesel Power KEEPS ME GOING
- erki1974
- Huviline
- Telefon: 56458883
- Auto: VW Passat 2,0 4WD 130 kw R-Line 12.2013
Pakun, et sul on pihustitega mingi probleem. Algul käib mootor mingi aja ilusti ja siis aju saab aru, et pihusti(d) on reguleerigu ületanud ja siis viskab avariireziimi s.t lükkab veojõukontrolli ehk ESP tule põlema. Täpse vea ütleb sulle ikka diagnost. Mul VW Passat 2002.a. 1,9 96 kw sama jama ning vead on järgmised:
2 Faults Found:
17672 - Pump-Jet Valve: Cylinder 2 (N241): Regulation Range Exceeded
P1264 - 35-00 - -
17678 - Pump-Jet Valve: Cylinder 4 (N243): Regulation Range Exceeded
P1270 - 35-00 -
Mul laseb sõita selle veaga kuid poob masinat, s.t tuleb rohkem pedaali sõkkuda ja siis on küttekulu ka suurem.
2 Faults Found:
17672 - Pump-Jet Valve: Cylinder 2 (N241): Regulation Range Exceeded
P1264 - 35-00 - -
17678 - Pump-Jet Valve: Cylinder 4 (N243): Regulation Range Exceeded
P1270 - 35-00 -
Mul laseb sõita selle veaga kuid poob masinat, s.t tuleb rohkem pedaali sõkkuda ja siis on küttekulu ka suurem.