Passat B4 sahin kõlarites?

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ounou
Huviline
Tänatud: 1 kord

Passat B4 sahin kõlarites?

Lugemata postitus Postitas ounou »

Tere

Olen audio osas suht suur võhik ja seega küsin. 96 aasta B4 passatil on miskine Sony kassetikas ja Sony cd-boks. Auto on minu käes olnud miskine 5 aastat ja ma ei mäleta, et alguses oleks kõlarites sahin olnud (ei ole ka äkki tekkinud vaid vaikselt süvenenud). Ehk, et kui raadiot või ka cd-d kuulates heli maha keerata on sahin. Kuna tagumistes ustes on kõlarid vait (juhe ukse sisse mineku juurest katki) ja plaan see korda teha, siis mõtlesin ka selle probleemiga tegeleda. Teiseks hakkab läbi minema antenni jalg (seal vist võim ka sees) mis raadio signaali on nõrgemaks muutnud.

Kas need kaks probleemi võivad sahinat põhjustada? Mingit võimu ega midagi vahel pole. Või hakkab läbi minema makk ise või kõlarid või hoopis juhtmetes probleem?

Igatahes olen igasugu info eest tänulik.
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 07:22, muudetud 1 kord kokku.

mikku14
Huviline
Re: Sahin kõlarites

Lugemata postitus Postitas mikku14 »

5 aastat on kõlarite jaoks päärsi pikk aeg. Oleks aeg midagi uut sisse vaadata. Ning kõlarivahetusega soovitaks ka juhtmed vahetada.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Re: Sahin kõlarites

Lugemata postitus Postitas R36 »

Siin võib viga kõigis kolmes olla. Mõistlik oleks panna peale uus makk, uued kõllid ja vedada uued juhtmed. Ei pea olema über-super-mega :) süsteem, on saada ka väga mõistlikus hinnaklassis seadmeid, mis just mõeldud lihtsalt kuulamiseks.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Vasta

Mine “Audio ja video”