Natuke abi ? VW Passat 1.9 tdi 66kW 97

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
jyrto
Huviline
Natuke abi ? VW Passat 1.9 tdi 66kW 97

Lugemata postitus Postitas jyrto »

Niisiis käisin vaatamas VW Passatit 1.9 tdi 66kW 97.
Auto ise oli vägagi tip top, puhas ja väljast vaadates korralik. Müüja tundus ka olevat aus ja õige inimene, kes rääkis nii nagu asi on. Proovisõitu tehes kadus turbol võim tagant ära kõrgematel pööretel, mille kohta ta väitis, et see tuleb sellest, et mingi turbo õhuvoolik pidi läbi laskma või midagi, täpselt aru ei saanud, aga viga pidi mingis voolikus olema. Teine probleem, mille ta välja tõi oli kulunud esisilla varras( nagu ma aru sain) . Veel märkasin, et juhipoolne tagasivaatepeegel oli katki.
Niisiis küsimus, et kui palju need asjad võivad maksma minna, et korda teha ja kas kirjeldatud turbo viga võib olla vigases voolikus või on oht, et tuleb terve turbo ümber vahetada.
Olen kuulnud, et auto ostumüügilepingusse on võimalik kõkkuleppel märkida mõndade punktide suhtes garantii. et põhimõtteliselt võin teha ettepaneku, et kui turbo viga on suurem, kui ainult vooliku vahetamin, siis on mul võimalik auto tagastada ja raha tagasi küsida?

Ette tänades!
Viimati muutis MustVälk, 01 Okt 2015, 19:59, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.

Sellel teemal on 3 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.

Registreeru Logi sisse

Vasta

Mine “Autoostu abi”