Äravooolukanal G3
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Äravooolukanal G3
Kust kohast jooksevad G3-l katuseluugi äravoolu kanalid, kui need on üldse olemas? Suurema saju korral kipub uste juurest sisse vett tulema
just seealt kohast, kus uksepolster ja armatuur kokku saavad.

-
- Huviline
- Telefon: 57819932
- Auto: VW Golf 2 ´91
Re: Äravooolukanal G3
On täitsa olemas, endal puhastasin ka äraDeemu kirjutas:Kust kohast jooksevad G3-l katuseluugi äravoolu kanalid, kui need on üldse olemas? Suurema saju korral kipub uste juurest sisse vett tulemajust seealt kohast, kus uksepolster ja armatuur kokku saavad.

Ma ei saa päris täpselt aru, kuskohast sul tuleb sisse vett.. Minul tuli suht kohe uksepistiku alt (see valge pistik uksepostis) näiteks...
Aga jooksevad need katuseluugi neljast nurgast, vastavalt siis esimesed ettepoole uksepostidesse ja tagumised tagastange taha (st stange ja kere vahele, kui stange eemaldad, näed).
Kui võtad laepolstrit natuke lahti, siis näed täpsemalt ise ka.
Mina tegin nii, et võtsin selle torupuhastusjubina (pikk vedrumoodi asi) ja surasin voolikud läbi.
Muidugi ma end tagasi ei hoidnud ja kokkuvõttes tulid voolikud luugi küljest lahti, niiet sellega oli kah pärast igavene jama.
Ehk oli abiks ja jõudu tööle

Kaku
My VW must be broken - the "chechk engine" light is off.
-
- Huviline
Ma ei oska ise ka päris hästi seletada, kust see vesi sisse tulebkazzukaz kirjutas:On täitsa olemas, endal puhastasin ka äraDeemu kirjutas:Kust kohast jooksevad G3-l katuseluugi äravoolu kanalid, kui need on üldse olemas? Suurema saju korral kipub uste juurest sisse vett tulemajust seealt kohast, kus uksepolster ja armatuur kokku saavad.
Ma ei saa päris täpselt aru, kuskohast sul tuleb sisse vett.. Minul tuli suht kohe uksepistiku alt (see valge pistik uksepostis) näiteks...
Aga jooksevad need katuseluugi neljast nurgast, vastavalt siis esimesed ettepoole uksepostidesse ja tagumised tagastange taha (st stange ja kere vahele, kui stange eemaldad, näed).
Kui võtad laepolstrit natuke lahti, siis näed täpsemalt ise ka.
Mina tegin nii, et võtsin selle torupuhastusjubina (pikk vedrumoodi asi) ja surasin voolikud läbi.
Muidugi ma end tagasi ei hoidnud ja kokkuvõttes tulid voolikud luugi küljest lahti, niiet sellega oli kah pärast igavene jama.
Ehk oli abiks ja jõudu tööle

-
- Huviline
Siis on ta ilmselt ülevalt katuseluugi nurgast lahti sul tulnud..
Aga ehk mitte ja pääsed kergema vaevaga
Vaata asjad üle ja tee puhtaks jaa, see ei ole nii hull ettevõtmine
Mis sest vihmast ikka ootad, kalla tasakesi sinna luugi servadesse vett, kui luuk lahti on, ja vaata, kas jookseb õigest kohast välja
St siis sealt kummijubinast, mis ukseposti küljes on.

Mis sest vihmast ikka ootad, kalla tasakesi sinna luugi servadesse vett, kui luuk lahti on, ja vaata, kas jookseb õigest kohast välja

Kaku
-
- Huviline
Sai siis proovitud ja testitud veekannuga ning tuli välja et mõlemalt poolt armatuuri seest olid need voolikud lahti, aega läks aga kinni sain nad jebides.kazzukaz kirjutas:Siis on ta ilmselt ülevalt katuseluugi nurgast lahti sul tulnud..
Mis sest vihmast ikka ootad, kalla tasakesi sinna luugi servadesse vett, kui luuk lahti on, ja vaata, kas jookseb õigest kohast väljaSt siis sealt kummijubinast, mis ukseposti küljes on.

-
- Huviline
Tõsi, ka mina imestasin, et kuidas nii väikesesse voolikusse nii palju jama mahub:D
Aga hea, et abi oli ja et asja toimima said

Kaku
-
- Huviline
Suured tänudkazzukaz kirjutas:Tõsi, ka mina imestasin, et kuidas nii väikesesse voolikusse nii palju jama mahub:D