Äravooolukanal G3

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Äravooolukanal G3

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Kust kohast jooksevad G3-l katuseluugi äravoolu kanalid, kui need on üldse olemas? Suurema saju korral kipub uste juurest sisse vett tulema :? just seealt kohast, kus uksepolster ja armatuur kokku saavad.

kazzukaz
Huviline
Telefon: 57819932
Auto: VW Golf 2 ´91

Re: Äravooolukanal G3

Lugemata postitus Postitas kazzukaz »

Deemu kirjutas:Kust kohast jooksevad G3-l katuseluugi äravoolu kanalid, kui need on üldse olemas? Suurema saju korral kipub uste juurest sisse vett tulema :? just seealt kohast, kus uksepolster ja armatuur kokku saavad.
On täitsa olemas, endal puhastasin ka ära ;)

Ma ei saa päris täpselt aru, kuskohast sul tuleb sisse vett.. Minul tuli suht kohe uksepistiku alt (see valge pistik uksepostis) näiteks...
Aga jooksevad need katuseluugi neljast nurgast, vastavalt siis esimesed ettepoole uksepostidesse ja tagumised tagastange taha (st stange ja kere vahele, kui stange eemaldad, näed).
Kui võtad laepolstrit natuke lahti, siis näed täpsemalt ise ka.
Mina tegin nii, et võtsin selle torupuhastusjubina (pikk vedrumoodi asi) ja surasin voolikud läbi.
Muidugi ma end tagasi ei hoidnud ja kokkuvõttes tulid voolikud luugi küljest lahti, niiet sellega oli kah pärast igavene jama.

Ehk oli abiks ja jõudu tööle :)
Kaku
My VW must be broken - the "chechk engine" light is off.

Deemu
Huviline

kazzukaz kirjutas:
Deemu kirjutas:Kust kohast jooksevad G3-l katuseluugi äravoolu kanalid, kui need on üldse olemas? Suurema saju korral kipub uste juurest sisse vett tulema :? just seealt kohast, kus uksepolster ja armatuur kokku saavad.
On täitsa olemas, endal puhastasin ka ära ;)

Ma ei saa päris täpselt aru, kuskohast sul tuleb sisse vett.. Minul tuli suht kohe uksepistiku alt (see valge pistik uksepostis) näiteks...
Aga jooksevad need katuseluugi neljast nurgast, vastavalt siis esimesed ettepoole uksepostidesse ja tagumised tagastange taha (st stange ja kere vahele, kui stange eemaldad, näed).
Kui võtad laepolstrit natuke lahti, siis näed täpsemalt ise ka.
Mina tegin nii, et võtsin selle torupuhastusjubina (pikk vedrumoodi asi) ja surasin voolikud läbi.
Muidugi ma end tagasi ei hoidnud ja kokkuvõttes tulid voolikud luugi küljest lahti, niiet sellega oli kah pärast igavene jama.

Ehk oli abiks ja jõudu tööle :)
Ma ei oska ise ka päris hästi seletada, kust see vesi sisse tuleb :D . Üritan uuesti, Ukseposti juurest tilgub armatuuri peale, nii et vaikselt voolab mõõda uksepolstri serva, eks ma homme puhastan ära ja siis ootan vihmast ilma :)

kazzukaz
Huviline

Siis on ta ilmselt ülevalt katuseluugi nurgast lahti sul tulnud..
Aga ehk mitte ja pääsed kergema vaevaga :D

Vaata asjad üle ja tee puhtaks jaa, see ei ole nii hull ettevõtmine ;)

Mis sest vihmast ikka ootad, kalla tasakesi sinna luugi servadesse vett, kui luuk lahti on, ja vaata, kas jookseb õigest kohast välja ;) St siis sealt kummijubinast, mis ukseposti küljes on.
Kaku

Deemu
Huviline

kazzukaz kirjutas:Siis on ta ilmselt ülevalt katuseluugi nurgast lahti sul tulnud..
Aga ehk mitte ja pääsed kergema vaevaga :D

Vaata asjad üle ja tee puhtaks jaa, see ei ole nii hull ettevõtmine ;)

Mis sest vihmast ikka ootad, kalla tasakesi sinna luugi servadesse vett, kui luuk lahti on, ja vaata, kas jookseb õigest kohast välja ;) St siis sealt kummijubinast, mis ukseposti küljes on.
Sai siis proovitud ja testitud veekannuga ning tuli välja et mõlemalt poolt armatuuri seest olid need voolikud lahti, aega läks aga kinni sain nad jebides. :D Üllatuseks ei tulnud ikka vett läbi ja sai siis teise vooliku ja veega p*ska sees välja lükatud ja usu või ära usu, mina ei tea, kuidas saab nii palju seda p*ska sinna sisse. Selles mõttes, kui see asi kõik sealt välja tuli, meenutas see .... :D

kazzukaz
Huviline

Tõsi, ka mina imestasin, et kuidas nii väikesesse voolikusse nii palju jama mahub:D

Aga hea, et abi oli ja et asja toimima said ;)
Kaku

Deemu
Huviline

kazzukaz kirjutas:Tõsi, ka mina imestasin, et kuidas nii väikesesse voolikusse nii palju jama mahub:D

Aga hea, et abi oli ja et asja toimima said ;)
Suured tänud :) :yes:

Vasta

Mine “Kere & Sisu”