kojamehed???
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
kojamehed???
Probleem on selline,et kojamehed ei t??ta enam ...nagu ?kki keegi oskab ?elda kus mingeid juhtmeid kontrollida, kas ikka terved ja yhendatud.
t?nan.
t?nan.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kaitse, l?liti ja relee kontrolli ?le - misiganes auto sul ongi. Juhtmed iseenesest vigaseks tavaliselt ei l?he, rohkem ikka muud asjad. Ka mootor ise v?ib vigane olla.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
jah unustasin ?elda et golf III GT 1992... et kaitse korras ... aga kus see relee on ja kus kohas asub mootor???Algselt postitas: GTI
Kaitse, l?liti ja relee kontrolli ?le - misiganes auto sul ongi. Juhtmed iseenesest vigaseks tavaliselt ei l?he, rohkem ikka muud asjad. Ka mootor ise v?ib vigane olla.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Et kus kohas asub kojameeste mootor?! Kapotiplastiku all kus veedeflektorid on aga selliste k?simuste tekkimisel vahest p??rdud m?ne kogenuma s?bra poole kel algteadmised elektrist olemas. Relee asub kaitsmeblokis rooli all.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
ilma releeta peavad kojamehed t?iskiirusel k?imaAlgselt postitas: GTI
Et kus kohas asub kojameeste mootor?! Kapotiplastiku all kus veedeflektorid on aga selliste k?simuste tekkimisel vahest p??rdud m?ne kogenuma s?bra poole kel algteadmised elektrist olemas. Relee asub kaitsmeblokis rooli all.
nii et probleem ikkagi kas l?litis v?i mootoris
Ei ole roostes midagi...just t??tasid alles ja sai nyyd yle ka kontrollitud, mootorisse otse voolu ja kojamehed liikusid ?igesti ja korralikult.. aga tundud et see juhe mis sealt kojamehe mootorist mulle kaitsmeploki juurde l?heb on lahti ja ei paista olevat kohta kuhu see panna.... nii et v?ga lihtne viga tundub olevat aga lahendust ei leia.Algselt postitas: sqirrel
ega kojamees kinni pole roostetanud? V?ta korra mehanism luua varre k?ljest lahti ja vaata kas liigub vabalt.
Paar pilti ka juhtme otsast mis kuhugi ei paista minevat

http://www.tdr.ee/pilt/pildid/180226juhe%20004.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tdr.ee/pilt/pildid/712897juhe%20001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[Muudetud: 28-9-2007 Pacemaker]
-
- Huviline
- Telefon: 58171382
- Auto: Passat 1.9tdi
ma just jeblasin oma kojameestega. Lammutasin pool etsiotsa ära et kojamehe mootorile ligi pääseda, kuna ´hirmus tahtmine oli teada kas mootorile üldse voool peale tuleb. Ei tulnud.
mul jäid ka need pühkimis asjad plõksti lampi seisma, siis aegajalt kui kuiv ilm oli pulli pärast proovisin siis töötasid aga muidu suht null, aga mul oli viga relees. võtsin relee küljest ära puhastasin hoole ja armastusega kõik klemmid(mis siis et midagi hullu seal ei olnud) aga hakkasid tööle. ma nüüd muidigi ei tea kui tõene see info on aga üks elektrik teadis rääkida et enamasti just relee viga ongi.
mul jäid ka need pühkimis asjad plõksti lampi seisma, siis aegajalt kui kuiv ilm oli pulli pärast proovisin siis töötasid aga muidu suht null, aga mul oli viga relees. võtsin relee küljest ära puhastasin hoole ja armastusega kõik klemmid(mis siis et midagi hullu seal ei olnud) aga hakkasid tööle. ma nüüd muidigi ei tea kui tõene see info on aga üks elektrik teadis rääkida et enamasti just relee viga ongi.
Tere. Samuti ei hakka uut teemat tegema, aga mul kojameestega mingi väga imelik värk. Täiesti lampi lakkasid töötamast, siis selleks et proovida, kas mootor töötab, vedasin 2 juhet otse aku pealt ja mootor töötas ilusti. Pärast seda hakkasid kojamehed tööle. Nüüd 2 päeva töötasid ja täna hommikul jälle ei töötanud. Vihmaga suht keeruline sõita. Aga nüüd õhtul võtsin taas lahti ja vedasin otsejuhtmed ja kui mootor korra ühe ringi ära tegi, siis taas toimis kõik. Tegelikult olen juba 4 korda seda lahti võtnud ja mul on sellest kopp ees. Ehk keegi oskab aidata?
-
- Uustulnuk
- Telefon: 5149787
- Auto: Inca, 850 TDI, Partner
Vana teema jälle üles! Nimelt kadus kojameeste suurem kiirus. Enne tegi mootor imelikku kõrinat, siis lõi 15A kaitse välja. Võtsin mootori laiali, harjad-mähised-kollektor kõik heas korras. Hoovastik käib liigagi vabalt (kulunud). Relee lülitab. Intervall ja aeglane kiirus on korras. Mootoripistik on viie klemmiga. Kolm on asendiandurile ja kaks mootorile. Proovisin ka vana lülitit-ikka sama kala. Mis põhimõttel toimub kiiruse muutmine? Takisti lülitamine mootoriahelasse?
-
- Klubiline
- Auto: G7 2014 77kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: kojamehed???
Mul jällegi selline mure: kojameeste kangi allapoole (põranda suunas) vajutades peaks ühe korra pühkima, aga vahetavahel pühibki ühe korra, teinekord neli korda ja mõnikord üle 10, kunagi ei tea ette, kaua ta plaanib vehkida. Kas otsida viga releest või kangist? Autoks Golf4.
-
- Huviline
- Telefon: 56961081
- Auto: T4 / Lancer Evo
- Kontakt:
Re: kojamehed???
ma küll uuematest ei tea midagi aga kas eraldi väiksemat juhtplokki ei ole neile ?
Low Familia.