K: Valuvelgede pesu

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
wolkar3
Huviline
Auto: VW Passat 2.0, Highline 2001, bensiin, 85 KW

K: Valuvelgede pesu

Lugemata postitus Postitas wolkar3 »

Sai täna 2-aastane pask kerelt Statoilis maha pestud, aga valuveljed jäid natuke sitaseks veel. Paluks siis soovitusi ainult valuvelgede pesuks Mustakal, soodsa hinnaga muidugi.

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 56 korda

Re: K: Valuvelgede pesu

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Ma arvan, et iga käsipesu teeb selle töö ära mingi papi eest. Ise sain selle Statoili kõige kallima pesuga enamvähem puhtaks nii, et 10 minuti enne sissesõitu pesulasse lasin kogu auto ja veljed leotusvahendiga üle ja väljatulles oli tulemus oluliselt parem kui mitte leotades enne. Niiet vähemalt musta autoga ma ühtegi pesulasse enam ilma oma leotusvahendita ei lähe.
Ja julgen seda soovitada kõigile pesu kvaliteedi parandamiseks.
Proovimata on veel tulemus oma leotusvahendi ja odavama pesuga programmiga.

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt
Viimati muutis HawkHill, 29 Apr 2011, 13:52, muudetud 1 kord kokku.

wolkar3
Huviline
Auto: VW Passat 2.0, Highline 2001, bensiin, 85 KW

Lugemata postitus Postitas wolkar3 »

On proovitud seda spray leotusvahendit, aga päris kõike p*ska (klotside tolmu) see maha ei võta.

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Ega velje pealt jah ilma korralikult hõõrumata see kogu talve sodi maha ei kipu kahjuks tulema...

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt

suurjalg
Huviline
Auto: Vw Caddy Mk1 1988, 1.6 55kw.
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas suurjalg »

Piduritolmu jaoks on vaja veljehapet, tavaline leotus ja pigiaine seda maha ei võta kahjuks.
Kõrbetorm OÜ.

janar103
Huviline

Lugemata postitus Postitas janar103 »

wolkar 3 kirjutas:Sai täna 2-aastane pask...
2 aastat pesemata!? Tõsi ka või? selle ajaga peaks juba muru seljas olema, no sammal vähemalt :)

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ega ei saagi jah puhtaks. 2 võimalust, kas kuskile käsipesulasse kus korralikud vahendid olemas või krutid ise alt ära ja käid üle. Ainuke mis korralikult toimib on http://www.autokeemia.ee/autokosmeetika ... ehape.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kui mina ostsin müüdi veel ainult 3.8L kaupa, sai SR ja ka siin foorumis pärast jupi kauapa müüdud osa maha. Kõik kiitsid. Ostsin enne ka automaailmast miski vahendi, aga mul läks pea kogu pudel ühe velje peale ära ja sai küll peaaegu puhtkas, aga pärast sellega üle käies tulemus oluliselt parem. Vahe ainult selles, MAG-Aluminiumi läks väike tõrts (lahjendatakse vastavalt veljetüübile kuni oma 1:20-le). Parim tulemus nii, et kõigepeal pesta leotusvahendi, pigieemalduse jne vahenditega puhtaks ja siis sellega veel üle. Esimese ringi olen teinud lihtsalt üle pestes ja teisel ringil hõõrunud veel kaltsuga seda laiali. Kitsaste kohtadega velgedel on ka hambaari abiks, et ideaalne tulemus saada.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

suurjalg
Huviline
Auto: Vw Caddy Mk1 1988, 1.6 55kw.
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas suurjalg »

dellu kirjutas:Ega ei saagi jah puhtaks. 2 võimalust, kas kuskile käsipesulasse kus korralikud vahendid olemas või krutid ise alt ära ja käid üle. Ainuke mis korralikult toimib on http://www.autokeemia.ee/autokosmeetika ... ehape.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kui mina ostsin müüdi veel ainult 3.8L kaupa, sai SR ja ka siin foorumis pärast jupi kauapa müüdud osa maha. Kõik kiitsid. Ostsin enne ka automaailmast miski vahendi, aga mul läks pea kogu pudel ühe velje peale ära ja sai küll peaaegu puhtkas, aga pärast sellega üle käies tulemus oluliselt parem. Vahe ainult selles, MAG-Aluminiumi läks väike tõrts (lahjendatakse vastavalt veljetüübile kuni oma 1:20-le). Parim tulemus nii, et kõigepeal pesta leotusvahendi, pigieemalduse jne vahenditega puhtaks ja siis sellega veel üle. Esimese ringi olen teinud lihtsalt üle pestes ja teisel ringil hõõrunud veel kaltsuga seda laiali. Kitsaste kohtadega velgedel on ka hambaari abiks, et ideaalne tulemus saada.
Kasutan ise sama ainet ja annab väga hea tulemuse, enamus jama hakkab juba ise maha voolama ja kui natuke kaasa aidata, saab hea tulemuse. Soovitan soojalt.
Kõrbetorm OÜ.

Taffa
Huviline
Telefon: 56671856
Auto: B5

Lugemata postitus Postitas Taffa »

Ma läksin selle MAG-Aluminium'iga väga julgeks ja ei lahjendanud üldse, vaid lasin otse veljele ja hõõrusin harjaga. Mustuse sain tõesti maha, aga koos sellega sain ka lahti lakist. Omad vitsad peksavad, mis teha.

Vasta

Mine “Veermik”