Küsimus esitule klaasi kohta.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
TGM
Huviline
Auto: Golf IV
Küsimus esitule klaasi kohta.

Lugemata postitus Postitas TGM »

Tere

Täna päeval sai Tallinn-Tartu maanteel vasak esituli kivi, mille tagajärjel mõranes klaas(välgu noole efekt). Kas eraldi klaasi on võimalik vahetada või pean kogu tule uue ostma? Masinaks on Golf IV.

Ette tänades

Kasutaja avatar
--keit--
Huviline
Tänanud: 1 kord

Re: Küsimus esitule klaasi kohta.

Lugemata postitus Postitas --keit-- »

Peaks midagi sellist ehk olema ?
http://acar.ee/index.php?p=6&mod=tooted ... -1&t4=&t5=" onclick="window.open(this.href);return false;

Uued tuled pole ka just eriti kallid sealt ostes.

(kustutasin vana postituse)
Viimati muutis --keit--, 04 Mai 2011, 21:49, muudetud 3 korda kokku.

TGM
Huviline

Uus tuli maksab 735 krooni(kui nüüd õigesti mäletan). Ei ole xenon.

TGM
Huviline

Suur aitäh sulle abi eest!:)

Ma ei saa hetkel aru ja seal pole kirjas ka, kuid kas nendel on angel-eyed küljes? http://acar.ee/index.php?p=6&mod=tooted ... -1&t4=&t5=" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis TGM, 07 Mai 2011, 13:59, muudetud 2 korda kokku.

miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas miilits »

nihhui sul neid engel ayesid vaja,näitavad sitemini kui õiged tuled.pane nats juurde ja asi korras kus ei pea vavama nägemise pärast.
.

TGM
Huviline

Kas leidub veel inimesi kellel on probleeme olnud Good Idea OÜ (http://www.acar.ee" onclick="window.open(this.href);return false;) netipoega?

Tellisin 27. mail ära esitule klaasi . Kokku läks maksma 6.90 mille tasusin internetipangas. Ma ei lisanud kuskile, et mul ülikiire on ja panin linnukese, et tasun postikulu kulleri(kuller on tavaline postiljon kes tõi postkontorist lihtsalt koju). Kui pakk kohale jõudis tahtis postiljon saatmiskulu saada 7.20 EURi mida ma keeldusin maksmast, sest see pole kaugeltki loogiline.
Olen proovinud firmasse helistada, kuid esimese 20 sekundi pealt katkestatakse kõne ära - samuti pommitanud e-kirjadega, aga vastust ei tule.
Mul on ideed otsas kuidas saaksin ma probleemi lahendada. Lisa- ja kiirteenuseid ma pakile tellinud pole. Minu andmete järgi pean ma tegelikult tasuma kokku 10EURi[6.90+3.10(postikulu alla 1kg pakk)].

AlexP
Huviline
Auto: Golf 3 /1.6 55kw

Lugemata postitus Postitas AlexP »

TGM kirjutas:Kas leidub veel inimesi kellel on probleeme olnud Good Idea OÜ (http://www.acar.ee" onclick="window.open(this.href);return false;) netipoega?

Tellisin 27. mail ära esitule klaasi . Kokku läks maksma 6.90 mille tasusin internetipangas. Ma ei lisanud kuskile, et mul ülikiire on ja panin linnukese, et tasun postikulu kulleri(kuller on tavaline postiljon kes tõi postkontorist lihtsalt koju). Kui pakk kohale jõudis tahtis postiljon saatmiskulu saada 7.20 EURi mida ma keeldusin maksmast, sest see pole kaugeltki loogiline.
Olen proovinud firmasse helistada, kuid esimese 20 sekundi pealt katkestatakse kõne ära - samuti pommitanud e-kirjadega, aga vastust ei tule.
Mul on ideed otsas kuidas saaksin ma probleemi lahendada. Lisa- ja kiirteenuseid ma pakile tellinud pole. Minu andmete järgi pean ma tegelikult tasuma kokku 10EURi[6.90+3.10(postikulu alla 1kg pakk)].
Loo moraal: Oleks pidanud netis ka postikulud ära maksma.

Timpz
Huviline
Auto: vw passat

Lugemata postitus Postitas Timpz »

Kas mitte tuleklaasid pole hermeetikuga suletud ? Lahti saab, aga jube halvasti. Vähemalt passatil olid.

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

Timpz kirjutas:Kas mitte tuleklaasid pole hermeetikuga suletud ? Lahti saab, aga jube halvasti. Vähemalt passatil olid.
kuumaga saab lahti (mõned mehed pistsid neid ahju vms) vaadake DIY tumedate tulede tegemkst või kusagil mujal oli.
viljandi mölamies

hardi1717
Huviline
Auto: VW GolfIV

Lugemata postitus Postitas hardi1717 »

sain ise ka kivi kuskil ja nüüd mure esitule klaasi vahetamisega.
kuidas sa esitule klaasi vahetatud said?

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

Paned praeahju lased soojaks ning siis vaiba noaga lõikad klaasi eest ära.

Teine variant on haamer mida mina praktiseerisin ( tahab päris kõva pauku saada ) kuid selle miinus killud. ntx eile B5.5 esitule klaasist ei saanudki 19 padruniga jagu ( plastik ) :)
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Vasta

Mine “Elektroonika”