K: Golf 4 1.9tdi 110kw jõnksutab.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K: Golf 4 1.9tdi 110kw jõnksutab.
Probleem siis tuli esile mõned nädalad tagasi. Kui korra 4nda käiguga jõnksatas... Nüüd on siis probleem süvenenud et just sooja mootoriga ja rohkem niiske ilmaga jõnksutab nii 2. 3. ja neljanda käiguga ja ikka korralikult... Külma mootoriga ei ole midagi. Mootor ei tossa. Ma ise mõtlesin et äkki on kütusefilter kinni või on paagis mingit jura... Sõidan Soome Shelli küttega, kuigi vahel saab sealt ka sellist kütet, et sõites kohe aru saab, et mingi solk on.
Soovitage midagi kust alustada.
Soovitage midagi kust alustada.
Re: K: Golf 4 1.9tdi 110kw jõnksutab.
auto käis hoolduses... küttefilter ka uus... limp mode-i enam ei viska aga jõnks käib ikka läbi... püsikiirusehoidjaga ja kui niisama gaasi anda kruiisides teeb ka jõnksaka ära... kaabel näitas 3nda silindri pihustit... mis edasi teen... pean vahetama hakkama...? kellegi teemast lugesin et ühekaupa ei kannata vahetada pidi järjestuse ära rikkuma... kellegi ideid... või käib vastamine valikuliselt? esimesele postitusele ei osanud keegi midagi vastata... võib olla ka minupoolne sõnastuse viga... jõnksutab oleks pidanud äkki asendama nt kakub, ei saa nagu kütet kätte vms väljendiga...
teema siis lukku... 3 silindri pihusti elektrijamad... korras jälle...
ei... viisin remonti... kuna läbisõit ei ole suur siis arvati kohe et elektriga midagi ja veakood oli ka electrical malfunction... nii et puhastati pistik ja sõidab jälle...
600km keskmine küttekulu peale remonti on 5.5 enne ei saanud ökotadeski kuidagi alla 5.7 ja inimese moodi sõites 6.3... väga positiivne... ei kaku ei jõnksuta ja ise ei saa arugi vahepeal kui pöörded juba punast puudutavad... siiamaani ei kahetse ühtegi summat mis olen autosse investeerinud... 

Endal on nüüd samasugune mure. Vahetasin kütusefiltri ära ning päeva oli korras ja jõnksud tulid tagasi. Jäi natuke arusaamatuks sinu tegutsemine. Viisid diagnosti ning sealt said vastuseks vigase silindri pihusti või oli tegemist elektrilise veaga?
Minu masenal oleks justkui jõud ära kadunud. Tegemist on 2.3 110kw, kui pöörded jõuavad 4tuh, siis tuleb eluvaim sisse ja auto lendab nagu kuul, aga muidu vahel tõmbab jõnksud sisse nagu eelpool mainitud. Ei tea kas ülevaatus kõike seda kontrollib, aga sealt sain puhtalt läbi.
Mida ma siis täpselt tegema pean, et sellest lahti saada ja palju see resursse vajab?
Minu masenal oleks justkui jõud ära kadunud. Tegemist on 2.3 110kw, kui pöörded jõuavad 4tuh, siis tuleb eluvaim sisse ja auto lendab nagu kuul, aga muidu vahel tõmbab jõnksud sisse nagu eelpool mainitud. Ei tea kas ülevaatus kõike seda kontrollib, aga sealt sain puhtalt läbi.
Mida ma siis täpselt tegema pean, et sellest lahti saada ja palju see resursse vajab?
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Väike täpsustus, sinu autol 2.3 V5 BENSIINIMOOTOR ja selles teemas ja jaotuses räägitakse DIISELMOOTORITEST. Ehk teemaalgataja omab 1.9 R4 110kW diislit ja nende kahe mootoril on "teatavad" erinevusedTGM kirjutas:Endal on nüüd samasugune mure. Vahetasin kütusefiltri ära ning päeva oli korras ja jõnksud tulid tagasi. Jäi natuke arusaamatuks sinu tegutsemine. Viisid diagnosti ning sealt said vastuseks vigase silindri pihusti või oli tegemist elektrilise veaga?

Viimati muutis Garfield, 09 Mai 2011, 09:30, muudetud 1 kord kokku.