K: Golf III katuseluuk
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5544276
- Auto: Volkswagen Golf III
K: Golf III katuseluuk
Kui auto ostsin siis ei liikunud katuseluuk mitte kuskile. Täna sai mootor lahti ja maha võetud, niisama mootor töötas mõlemat pidi ilusti.
Kui aga kinni ära kruvisin ja lülitist proovisin, siis liikus katuseluuk ainult kalde alla ja mitte sujuvalt..pidin nuppu koguaeg vajutama ja siis see luuk liikus jõnksutades kalde alla ja tagasi ka jõnksutades ja nuppu klõpsides. Lahti ei jookse katuseluuk mitte kuidagi (kuuskandiga ei proovinud keerata).
Kas panin mootori valesti peale kuidagi või on katuseluugi mehanismis asi? Kuskil siin foorumis kirjutas, et mootor tuleb seadistada selle järgi mis asendis katuseluuk on? Või on mootor katki siiski?
Kui aga kinni ära kruvisin ja lülitist proovisin, siis liikus katuseluuk ainult kalde alla ja mitte sujuvalt..pidin nuppu koguaeg vajutama ja siis see luuk liikus jõnksutades kalde alla ja tagasi ka jõnksutades ja nuppu klõpsides. Lahti ei jookse katuseluuk mitte kuidagi (kuuskandiga ei proovinud keerata).
Kas panin mootori valesti peale kuidagi või on katuseluugi mehanismis asi? Kuskil siin foorumis kirjutas, et mootor tuleb seadistada selle järgi mis asendis katuseluuk on? Või on mootor katki siiski?
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: K: Golf III katuseluuk
Enamustel Golf 3-del katuseluuk ei toimi. Minu käes olnud masinatest äkki mingi 1/3 või 1/4 toimib. Mootor ei ole tavaliselt see mis laguneb, vaid muud detailid seal liikumise teel. Üldiselt selle kohta vast peaks teemasid olema küll.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
Jah, uurisin teisi teemasid ja seal oli 3 põhiasja
Ei tööta üldse
Töötab kalde all ilusti
Üks nurk liigub ainult
Aga mul liigub ainult üks jõnks ühe nupu vajutusega kalde alla..et siis miks jõnksutades. Kas peab mootoriga tegema nii et laskma ta mingisse asendisse enne kui peale kruvide või mitte? Kusjuures kõige esimese proovimisega liikus sujuvalt kalde alla...kinni läks aga juba jõnksutades ja lahti ka edaspidi.
Eks ta üks nuhtlus ole..aga suvi tulemas.

Ei tööta üldse
Töötab kalde all ilusti
Üks nurk liigub ainult
Aga mul liigub ainult üks jõnks ühe nupu vajutusega kalde alla..et siis miks jõnksutades. Kas peab mootoriga tegema nii et laskma ta mingisse asendisse enne kui peale kruvide või mitte? Kusjuures kõige esimese proovimisega liikus sujuvalt kalde alla...kinni läks aga juba jõnksutades ja lahti ka edaspidi.
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
blinkz kirjutas:Jah, uurisin teisi teemasid ja seal oli 3 põhiasja![]()
Ei tööta üldse
Töötab kalde all ilusti
Üks nurk liigub ainult
kui sul kõrvikud terved on siis võta oma luugike maha sealt ja puhasta siinid ja määri hoolega ja puhastamine tee ikka väga hoolikalt.
nende tüüpviga on vasaku kõrva ära murdumine.
viljandi mölamies
-
- Huviline
Lasin mootoril ühte asendisse ära joosta ja panin ta peale..nüüd nagu töötaks kõik nii nagu peab, miski ei jõnksuta. Ainus viga on see, et täiesti lahti luuk ikka ei jookse. Kuna pole ise kordagi töötavat elektrilist katuseluuki näinud, siis ei tea ka mis asendis ta lahti peaks jooksma. Ega ka seda mis asendis ta õigesti kinni peab olema, et mootor õigeks timmida..
Kas mul on mootor ikka vales asendis või kuidas ta täiesti lahti peaks jooksma?
Kas mul on mootor ikka vales asendis või kuidas ta täiesti lahti peaks jooksma?
-
- Huviline
mootori asendi sättimine on mootori enda sees.
kruvi luuk kinnisesse asendisse, võta mootor maha, lase elektriga mootor kinnisesse asendisse ja paigalda mootor tagasi.
aga kui ilmneb rasket liikumist siis palun puhasta kõik korralikult ja MÄÄRI.
aga luuk on õiges asendis siis kui kinni lastes jääb ta katusega tasa mitte sisse ega välja poole.
kruvi luuk kinnisesse asendisse, võta mootor maha, lase elektriga mootor kinnisesse asendisse ja paigalda mootor tagasi.
aga kui ilmneb rasket liikumist siis palun puhasta kõik korralikult ja MÄÄRI.
aga luuk on õiges asendis siis kui kinni lastes jääb ta katusega tasa mitte sisse ega välja poole.
viljandi mölamies
-
- Huviline
Nojah, asi ongi selles et ma ju ei tea kuidas ma seda kangi pean liigutama et elektriga mootor kinnisesse asendisse lasta..loogiliselt võttes tuleb kangi alla tõmmata et kinni läheks?
Tühjalt ma nagu ei saanud ka aru et mootoril oleks selline töökäik kus ta liigutaks luugi täiesti lahti. Hetkel läheb kangi üles lükkamisel luuk kaldu lahti, alla tõmmates läheb luuk katusega sirgeks, kui lükata kang tagumiste istmete poole siis läheb luuk tagant allapoole, klaasi poole lükates läheb katusega tasa tagasi..aga täiesti lahti ei liigu mingi valemiga.
Tühjalt ma nagu ei saanud ka aru et mootoril oleks selline töökäik kus ta liigutaks luugi täiesti lahti. Hetkel läheb kangi üles lükkamisel luuk kaldu lahti, alla tõmmates läheb luuk katusega sirgeks, kui lükata kang tagumiste istmete poole siis läheb luuk tagant allapoole, klaasi poole lükates läheb katusega tasa tagasi..aga täiesti lahti ei liigu mingi valemiga.
-
- Huviline
nu kui kangi alla tõmmates liigub katusega tasa siis on asendid õiged.
probleem on katusesse jooksuga. tuleb vaadata mis takistab ja miks takistab. jõudu kasutada ei tohi. jõuga tõmbab siis selle õrna vasaku puruks.
probleem on katusesse jooksuga. tuleb vaadata mis takistab ja miks takistab. jõudu kasutada ei tohi. jõuga tõmbab siis selle õrna vasaku puruks.
viljandi mölamies