Vento esisild
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56377633
- Auto: vw vento
tere et siis küsimus selline et sai sarniirid ja kondid vahetatud nüüd rool kakub kas äkki keegi teab mõnda head taktikat kuidas paika saada silda.ei tahaks nagu selle pärasrt silla tendi minna.äkki kellegil on kogemusi
Viimati muutis pppp, 12 Apr 2011, 18:59, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: typo pealkirjas
Põhjus: typo pealkirjas
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Re: vento esisid
Ma täna just vahetasin oma Ventol rooliotsa ja siis sai vardaga paika pandud kokkujooks(ei saanud kohe silda regullida).Kindlasti reguleerin lähimal ajal ära.
Varras siis selline 6 mm siseläbimõõduga toru mille sees liiguvad kummaski otsas vardad.Panin ratta ees ja tagapoolt võrdseks ja rool isegi jäi otse.Ei olnud ka muid anomaaliaid täheldada
Varras siis selline 6 mm siseläbimõõduga toru mille sees liiguvad kummaski otsas vardad.Panin ratta ees ja tagapoolt võrdseks ja rool isegi jäi otse.Ei olnud ka muid anomaaliaid täheldada

www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
šarniiride vahetusega lähevad nii külgkalded kui ka kokkujooks paigast ära, kokkujooksu võid veel nn. luuavarrega enam-vähem paika saada nagu eelpostitaja soovitas aga külgkaldeid mitte. Järgmisena saad rehvide servadest lahti - koonerdamine ei ole kokkuhoid, lihtsam ja kokkuvõttes odavam on sillareguleerimisse minna.
Viimati muutis GTI, 11 Apr 2011, 20:17, muudetud 1 kord kokku.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
zarniiri vahetusega läheb külgkalle paigast G3-el ja Ventol,väidab kasutaja GTI. Zarniiri poldi augud,ja ka õõtshoova augud G3-el.ja Ventol on M8. Seega,seda detaili vahetades,pole võimalust,et külgkalle paigast läheks,ja sellega kaasnevalt kokkujooks muutuks. Passat ja Audi,millel kasutati zarniiri kinnituses kahte polti(m10) vot neil on poldi auk ovaalne,seega sild võib paigast minna. G3-e.G2-e. Vento ja Jetta AMORTISAATORI vahetusel tuleb külgkalle paika ajada ja siis kokkujooks. Samas G4-ja amortisaatori vahetamisel ei muutu silla reguleeringuga midagi.
-
- Moderaator
Pane korra sarniir lahtiselt õõtsa külge (poldid sisse ja ära kinni keera) ja vaata palju sarniir seal liikuda annab - piisavalt annab igas suunas et kokkujooks paigast ära läheks. Kas postituse tegijal läks rool paigast ära stab. kontide vahetusest või?!
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
sai vahetatud sarniirid ja kondid koos rool kül jäi otseks aga kui teel mingi auk või kalle kakub täiega
sul küll pole asukohta mainitud, kui tallinnas nõmmel oli veel eelmise aasta lõpus regull 250 eeki- selle raha eest ei saa ühte rehvigi mitte (rehvi sööb vale kokkujooks ja kalle rõõmsalt ära).
-
- Huviline
olen tartus muidu ma olen kuulnud et kui reguleerimisse minna siis pealad kõik rooliotsad ja sellised asjad uued olema muidu naad ei võtte ettegi
-
- Moderaator
Ei pea uued olema - reguleerimisel liigutatavad keermed-mutrid peavad lihtsalt liikuma, sillamees ei hakka seal roostes poltide-rooliotstega mässama. Õlita asjad ära ja pane liikuma, võetakse kindlasti ette.Vento1993 kirjutas:olen tartus muidu ma olen kuulnud et kui reguleerimisse minna siis pealad kõik rooliotsad ja sellised asjad uued olema muidu naad ei võtte ettegi
Vabandust risustamise eest, aga...ounou kirjutas:sul küll pole asukohta mainitud, kui tallinnas nõmmel oli veel eelmise aasta lõpus regull 250 eeki- selle raha eest ei saa ühte rehvigi mitte (rehvi sööb vale kokkujooks ja kalle rõõmsalt ära).
Selle hinna eest laseks isegi ära teha, kus selline koht on kus nii soodsalt saab? peale avariid ja taastamist on auto mõnusalt ujuma hakanud ja kisub hirmsasti metsapoole ka...
Pluss on massis, kõik on sassis !
Re: Vento esisild
just seda silmas pidasingipppp kirjutas:Ilmselt peeti Mart Pere töökoda silmas, Suvila ja Päikese pst. nurgal. Tel. 5036826