Stangesse paigaldamine pole probleem, kuid elektriline pool on.
Ise otsisin, kuid pole veel leidnud korralikku õpetust.
Endal pole midagi veetud ( pole juhtmeid ja pole ka lülitliplokis eraldi).
Ehk keegi aitab ?

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Lihtsalt märkuseks, et vento armatuur oli algusaastatel golfi omast erinev. Seega ei pruugi su tuledelüliti golfi sobida. Aga eks mõistlik ostja teeb selle ise kindlaksSiksaator kirjutas:Mul täitsa kapi otsas vedelemas töökorras tulede lüliti udutulede funktsiooniga- pärit küll Vento küljest aga GIII=Vento ju. Kui huvi on, siis kontakteeru PS-i teel ning soovi korral saan jubina Tallinna ka tuua
.
Püüa nüüd natuke olla, tühja mula ma ei aja- enne siia postitamist proovisin toda tuledelüliti seisukorda ning sobivust oma Golf III-spogens kirjutas:Lihtsalt märkuseks, et vento armatuur oli algusaastatel golfi omast erinev. Seega ei pruugi su tuledelüliti golfi sobida. Aga eks mõistlik ostja teeb selle ise kindlaksSiksaator kirjutas:Mul täitsa kapi otsas vedelemas töökorras tulede lüliti udutulede funktsiooniga- pärit küll Vento küljest aga GIII=Vento ju. Kui huvi on, siis kontakteeru PS-i teel ning soovi korral saan jubina Tallinna ka tuua
.
Noo, kui ikka tõesti erinevad siis my bad. Igatahes hetkel endal 1996 aasta Golf III ning tolles on küll täpselt samasugune tuledelüliti nagu oli mu 1994 aasta Ventoshighway2hell kirjutas:Tõsi ta on, et Vento ja G3 lülitid pisut erinesid välimuselt: http://i302.photobucket.com/albums/nn95 ... 0_0603.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
OT: Siksaator, su tulede lüliti pisut siiski kalab.. parkide-lähitulede sisselülitamisel tahab armatuurivalgustus ära kustuda, päeval pole viga, aga õhtuti häirib.. siis ei näe kiirust enam