Roolilati vahetus

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Roolilati vahetus

Lugemata postitus Postitas Deemu »

G3 GTI 85kw'
Kui raske on võimendaiga roolilatti vahetada? Kas on seda üldse võimalik teha siis kui mootor ja käigukast küljes. Kuidas on voolikute lahti võtmise ja rooliühenduse lahti võtmise ja pärast ka tagasi panemisega? Paluks nõuandeid
Viimati muutis Deemu, 14 Mai 2011, 10:55, muudetud 2 korda kokku.

krizzz
Huviline
Auto: VW Passat 1,8 66kw - 1991
Re: Roolilati vahetus

Lugemata postitus Postitas krizzz »

Passat b3-l läks 4 tundi kuna poldid ei tulnud lahti, see ongi põhijama et poldid võivad olla kinni roostetanud. Aga mul vahetati ära nii, et rattad alt ära, rooliotsad lahti, ja mindigi roolilati poltide kallale. Mootorit ja muud jama ei pidanud küll lahti kakkuma.

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Jälgige vastust. Kuna kasutaja krizzz. EI teinud ise roolilati vahetust,pole mõtet uskuda tõõ aega.

KaimzGTD
Huviline
Telefon: 56795932
Auto: Golf 3 GTD

Lugemata postitus Postitas KaimzGTD »

sai tehtud g3 el se vahetus (diislil küll aga ei muuda palju asja ma arvan) aega ei mäleta palju läx aga igatahes toestasin mootori ära lasin silla lahti ja käes ta oligi, kokkupannes jamasin kõigerohkem rooli ühendusega ja selle kummikaitsega mis seal ühenduse peale käib..

Deemu
Huviline

KaimzGTD kirjutas:sai tehtud g3 el se vahetus (diislil küll aga ei muuda palju asja ma arvan) aega ei mäleta palju läx aga igatahes toestasin mootori ära lasin silla lahti ja käes ta oligi, kokkupannes jamasin kõigerohkem rooli ühendusega ja selle kummikaitsega mis seal ühenduse peale käib..
Lihtsam on siis kogu sild alla lasta? Ma olen ka kuulnud, et selle rooli tagasiühendamisega pidi jama olema. On see siis väga ülemõistuse või saab ikka pika jebimise peale hakkama ? Ja kas need igasugused roolivõimu vooikud jooksevad kuhugi auto külge ka, et need lahti kakkuma peab?

KaimzGTD
Huviline
Telefon: 56795932
Auto: Golf 3 GTD

Lugemata postitus Postitas KaimzGTD »

Deemu kirjutas:
KaimzGTD kirjutas:sai tehtud g3 el se vahetus (diislil küll aga ei muuda palju asja ma arvan) aega ei mäleta palju läx aga igatahes toestasin mootori ära lasin silla lahti ja käes ta oligi, kokkupannes jamasin kõigerohkem rooli ühendusega ja selle kummikaitsega mis seal ühenduse peale käib..
Lihtsam on siis kogu sild alla lasta? Ma olen ka kuulnud, et selle rooli tagasiühendamisega pidi jama olema. On see siis väga ülemõistuse või saab ikka pika jebimise peale hakkama ? Ja kas need igasugused roolivõimu vooikud jooksevad kuhugi auto külge ka, et need lahti kakkuma peab?
minuarust muudmoodi hästi ei mahtunud se latt sealt väljagi, seepärast lasingi silla lahti. nu mina sain igatahes rooli külge tagasi :D aga tõesti suht kehva seda teha, muidugi oleneb ka võimalustest kus vahetus toimub( mina tegin seda selili autoall) ja voolikud sai ilusti lati küljest lahti keerata kui sild allpool.

Deemu
Huviline

Ma arvan, et mul on targem see asi korda ajada kanali peal. Suur aitäh vihjete eest. Nüüd on vaja aega ja raha :D

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

krizzz kirjutas:Passat b3-l läks 4 tundi kuna poldid ei tulnud lahti, see ongi põhijama et poldid võivad olla kinni roostetanud. Aga mul vahetati ära nii, et rattad alt ära, rooliotsad lahti, ja mindigi roolilati poltide kallale. Mootorit ja muud jama ei pidanud küll lahti kakkuma.
Passatil õnnestub jah roolilatt ilma sillatala lahti laskmata välja niblida.

Vasta

Mine “Mootor”