Roolilati vahetus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Roolilati vahetus
G3 GTI 85kw'
Kui raske on võimendaiga roolilatti vahetada? Kas on seda üldse võimalik teha siis kui mootor ja käigukast küljes. Kuidas on voolikute lahti võtmise ja rooliühenduse lahti võtmise ja pärast ka tagasi panemisega? Paluks nõuandeid
Kui raske on võimendaiga roolilatti vahetada? Kas on seda üldse võimalik teha siis kui mootor ja käigukast küljes. Kuidas on voolikute lahti võtmise ja rooliühenduse lahti võtmise ja pärast ka tagasi panemisega? Paluks nõuandeid
Viimati muutis Deemu, 14 Mai 2011, 10:55, muudetud 2 korda kokku.
Re: Roolilati vahetus
Passat b3-l läks 4 tundi kuna poldid ei tulnud lahti, see ongi põhijama et poldid võivad olla kinni roostetanud. Aga mul vahetati ära nii, et rattad alt ära, rooliotsad lahti, ja mindigi roolilati poltide kallale. Mootorit ja muud jama ei pidanud küll lahti kakkuma.
Jälgige vastust. Kuna kasutaja krizzz. EI teinud ise roolilati vahetust,pole mõtet uskuda tõõ aega.
-
- Huviline
- Telefon: 56795932
- Auto: Golf 3 GTD
sai tehtud g3 el se vahetus (diislil küll aga ei muuda palju asja ma arvan) aega ei mäleta palju läx aga igatahes toestasin mootori ära lasin silla lahti ja käes ta oligi, kokkupannes jamasin kõigerohkem rooli ühendusega ja selle kummikaitsega mis seal ühenduse peale käib..
-
- Huviline
Lihtsam on siis kogu sild alla lasta? Ma olen ka kuulnud, et selle rooli tagasiühendamisega pidi jama olema. On see siis väga ülemõistuse või saab ikka pika jebimise peale hakkama ? Ja kas need igasugused roolivõimu vooikud jooksevad kuhugi auto külge ka, et need lahti kakkuma peab?KaimzGTD kirjutas:sai tehtud g3 el se vahetus (diislil küll aga ei muuda palju asja ma arvan) aega ei mäleta palju läx aga igatahes toestasin mootori ära lasin silla lahti ja käes ta oligi, kokkupannes jamasin kõigerohkem rooli ühendusega ja selle kummikaitsega mis seal ühenduse peale käib..
-
- Huviline
- Telefon: 56795932
- Auto: Golf 3 GTD
minuarust muudmoodi hästi ei mahtunud se latt sealt väljagi, seepärast lasingi silla lahti. nu mina sain igatahes rooli külge tagasiDeemu kirjutas:Lihtsam on siis kogu sild alla lasta? Ma olen ka kuulnud, et selle rooli tagasiühendamisega pidi jama olema. On see siis väga ülemõistuse või saab ikka pika jebimise peale hakkama ? Ja kas need igasugused roolivõimu vooikud jooksevad kuhugi auto külge ka, et need lahti kakkuma peab?KaimzGTD kirjutas:sai tehtud g3 el se vahetus (diislil küll aga ei muuda palju asja ma arvan) aega ei mäleta palju läx aga igatahes toestasin mootori ära lasin silla lahti ja käes ta oligi, kokkupannes jamasin kõigerohkem rooli ühendusega ja selle kummikaitsega mis seal ühenduse peale käib..

-
- Huviline
Ma arvan, et mul on targem see asi korda ajada kanali peal. Suur aitäh vihjete eest. Nüüd on vaja aega ja raha 

-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 87 korda
- Tänatud: 17 korda
Passatil õnnestub jah roolilatt ilma sillatala lahti laskmata välja niblida.krizzz kirjutas:Passat b3-l läks 4 tundi kuna poldid ei tulnud lahti, see ongi põhijama et poldid võivad olla kinni roostetanud. Aga mul vahetati ära nii, et rattad alt ära, rooliotsad lahti, ja mindigi roolilati poltide kallale. Mootorit ja muud jama ei pidanud küll lahti kakkuma.