Käigukasti laagrid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Käigukasti laagrid
Autoks golf 3 93a 1.6 55kw(mootorikood on ABU)
Käigukasti sees on 4 pea laagrid need otstes nagu, oskab keegi öelda kust võib neid saada ja palju hind on ligikaudu?
Käigukasti sees on 4 pea laagrid need otstes nagu, oskab keegi öelda kust võib neid saada ja palju hind on ligikaudu?
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: Käigukasti laagrid
hind oli nii hirmus et mina ostsin lammutusest teise kasti. lisaks ähvardati sellega et kast võib hakata undama peale osalist laagrite vahetust.
ja seda siis VW esinduses.
kui kasti laiali lammutad ja laagri koodi täpselt teada saad siis laagri poed ajavad ka selle välja. mis hinnaga on muidugi ise küsimus.
ja seda siis VW esinduses.
kui kasti laiali lammutad ja laagri koodi täpselt teada saad siis laagri poed ajavad ka selle välja. mis hinnaga on muidugi ise küsimus.
viljandi mölamies
kastide ostuga on nii kuidas on, mina ostsin 50€ kasutatud kasti, pidi korras olema, sai vahetatud, kohe jälle kolin taga, maksin siin 70 € 4-laagri eest, difri laagrid pluss veel 2 selle käiguvõlli laagrit, vahetasin ise ära ja olen täitsa rahul. Kord lihtsalt tühaj tööd tehtud, ja rohkem ei tahaks ka.
Pluss on massis, kõik on sassis !
-
- Huviline
kasutatud kastile küsi ka garantii.
mina sain 2kuud garantiid et tohin ukse taha kobistama minna.
aga Kindlasti uuri esmalt neid laagri hindu mina küsisin esindusest ja suht majanduse heal ajal.
mina sain 2kuud garantiid et tohin ukse taha kobistama minna.
aga Kindlasti uuri esmalt neid laagri hindu mina küsisin esindusest ja suht majanduse heal ajal.
Viimati muutis raiku, 16 Mai 2011, 10:26, muudetud 1 kord kokku.
viljandi mölamies
Mul sama asi ostsin kasti 45 euriga ja kadus 5 käik ära ja mingi kolks sees võtsime lahti 5-enda käigu üks hammasratas mis on üksi seal poldiga kinni tollel olid tükid väljas, ja nüüd sama et laagrid ära vahetada, ei viitsi osta enam kasti ja siis sama asja korrata, käigukasti koodi ei oska keegi öelda?
Edit: sain siis summa teada 107 euri kokku laagrid ja saaled, ja kastikood oh CHL
Kas tasub üldse teha selline töö ära?
Edit: sain siis summa teada 107 euri kokku laagrid ja saaled, ja kastikood oh CHL
Kas tasub üldse teha selline töö ära?
Viimati muutis Matii, 16 Mai 2011, 15:01, muudetud 4 korda kokku.
-
- Huviline
selle raha eest saad veel 2 käigukasti katsetada
ja siis on laagrite hind isegi pisut tõusnud mina mäletasin et paar eeku jäi alla 1500
aga auk on sama. osta 100 eurine kast garantiiga ja muretud kilomeetrid tulevad.

viljandi mölamies
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kasut. kast ei taga kahjuks mingeid muretuid kilomeetreid - garantii võidakse ju anda aga kasti vahetusraha ei hüvita kahjuks keegi. Kui tahad kindlust tuleviku suhtes, lase kast ära remontida, siis tead mida saad. Tuleb küll kallim aga tead vähemalt mille eest maksad. Tavaliselt saadakse sellest aru siis kui kolmas-neljas kast juba all ja närvid suht läbi juba.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Väga filosoofiline mõtteterake, aga nii see kahjuks on, iseasi see kui oskad ja viitsid asja ise ära teha, saad jälle odavamaltGTI kirjutas:Kasut. kast ei taga kahjuks mingeid muretuid kilomeetreid - garantii võidakse ju anda aga kasti vahetusraha ei hüvita kahjuks keegi. Kui tahad kindlust tuleviku suhtes, lase kast ära remontida, siis tead mida saad. Tuleb küll kallim aga tead vähemalt mille eest maksad. Tavaliselt saadakse sellest aru siis kui kolmas-neljas kast juba all ja närvid suht läbi juba.
Pluss on massis, kõik on sassis !
teengi ise koos sõbraga
mul juba sellest teisest närvid läbi kuna ainult 3 nädalat sai liigelda siis sõitsin põlvast tallinna pooleteepeal kadus 5-es käik käisin tallinnas ära tallinna linnas tuli milngi kolks sisse kohapealt minema minnes ja siis tulin kiirelt põlva. ja ühe 29 eurise laagri saan 11 euriga ja üritan soodust ka saada laagrite pealt
mul juba sellest teisest närvid läbi kuna ainult 3 nädalat sai liigelda siis sõitsin põlvast tallinna pooleteepeal kadus 5-es käik käisin tallinnas ära tallinna linnas tuli milngi kolks sisse kohapealt minema minnes ja siis tulin kiirelt põlva. ja ühe 29 eurise laagri saan 11 euriga ja üritan soodust ka saada laagrite pealt