nu ma ei tea...mulle l88b kyll kohe ette et tegu oli limp mode iga mis hiljem kujunes v2lja pidevaks j6uetuseks. yks v6imalus et geomeetria labad hakkasid kinni j22ma ja l6puks j2id p2ris kinni sellisesse asendisse kus pmt enam eriti r2hku 6les ei puhunud. Kas mingit imeliku vilinat ennem p2ris j6uetuseni j6udmist ei olnud? kiirendusel ei suitsenud ja 6li ei s88nud?
kuskil mujal kah k2isid kontrollimas a la kuskil diislimeistrtite juures v diislikeskuses vms v j2id ainult saksa auto jutule tuginema? miski p2rast kipun arvama et su rahakott sai ikka k6vasti peest t6mmatud. aga mis enam teed kui juba tehtud.
kui juba siia foorumisse postitama tulla siis tuleks veidi ikka n6uandeid kuulda v6tta...n2it kasutaja tobimarg jagab sellest TDI hingeelust ikka yht koma teist kyll nii et jah. Ja see teada tuntud t6de et esindused kipuvad lollikesi ikka vahest peest t6mbama teab mis jama p2he m22rima.
vana turbo andsid kindlasti 2ra, st said mingi hale sealt br turbost selle eest et vana vastu andsid? v loovutasid niisama m6ttega et "mis mul ikka sellega teha"?