Mure vw golf vr6 siduriga

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
valerka
Huviline
Auto: vw vr6
Mure vw golf vr6 siduriga

Lugemata postitus Postitas valerka »

mure siis selline et siduri pedaal jääb põhja valasin siis õli juurde õhutasin ära ja hakkas tööle aga mingi ajapärast tuli sama jama valasin uuesti piduri vedelikku juurde ja pumpasin hakkas uuesti sidur tööle siis vaatasin auto alla ja nägin et hooratta juurest tilgub piduri vedeliku välja
kas kellegil on olnud samasugust probleemi äkki keegi oskaks aidata

Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Mure vw golf vr6 siduriga

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

valerka kirjutas:mure siis selline et siduri pedaal jääb põhja valasin siis õli juurde õhutasin ära ja hakkas tööle aga mingi ajapärast tuli sama jama valasin uuesti piduri vedelikku juurde ja pumpasin hakkas uuesti sidur tööle siis vaatasin auto alla ja nägin et hooratta juurest tilgub piduri vedeliku välja
kas kellegil on olnud samasugust probleemi äkki keegi oskaks aidata
Kardan, et sul on siduri töösilindri sisemine mansett läbi (ehk siis tihend) ning laseb õli ühe tihendi surve all :roll: . Selle vastu aitab remontkomplekti sisse panemine või siis uue silindri ostmine- alati ei pruugi remontkomplekti sisse ladumine aidata, sest silinder on lihtsalt pika peale ellipsiks kulunud seest :P . Enne remontkomplekti ostmist veendu/mõõda üle oma töösilindri siseläbimõõt, sest neid remontkomplekte on mitmeid :P .
Ja nii palju veel lõpetuseks, et alati ei pruugi ka see remontkomplekti sisse ladumine toda pedaali alla jäämist/jõnksutamist ära võtta- endal paraku ongi selline seis, et töösilinder kuskilt õli välja ei aja aga pedaal aeg-ajalt trikitab alt üles tulles ehk siis teeb väikse plõnksu.
Viimati muutis Siksaator, 26 Mai 2011, 19:21, muudetud 1 kord kokku.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Rem. komplekt alla 4 eur, vahetasin ka endal ära ja töötab korralikult.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

valerka
Huviline

suured tänud kõigile :D

valerka
Huviline

tuli siis veel üks küsimus kui ma tahan töö silindrit kätte saada kas ma pean kasti alt ära kiskuma või saab kuidagi muud moodis selle kätte

Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas argo »

valerka kirjutas:tuli siis veel üks küsimus kui ma tahan töö silindrit kätte saada kas ma pean kasti alt ära kiskuma või saab kuidagi muud moodis selle kätte
Ei pea kasti puutuma, töösilinder kahe poldiga seal kinni.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt

Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

argo1987 kirjutas:
valerka kirjutas:tuli siis veel üks küsimus kui ma tahan töö silindrit kätte saada kas ma pean kasti alt ära kiskuma või saab kuidagi muud moodis selle kätte
Ei pea kasti puutuma, töösilinder kahe poldiga seal kinni.
Ning eelnevale jutule veel lisaks, et enne nende kahe poldi lahti keeramist keera lahti töösilindrisse minev õlitoru, niiviisi endal lihtsam :P .

valerka
Huviline

tänud
peale küsimist läksin vaatama ja avastasin töösilindri õnneks on ruumi seal saab kergelt ära võtta

Vasta

Mine “Ülekanne”