Golf 4 kojameeste anomaalia

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
vellov
Huviline
Telefon: 53485996
Auto: VW Golf IV 99a 1.6 74kw

Golf 4 kojameeste anomaalia

Lugemata postitus Postitas vellov »

Tervist!

Viga selles, et kõik kiirusastmed töötavad aga intervall jamab - teeb oma 4-5 korda vahepeal rohkem vahepeal vähem ja siis jääb seisma kui ma lülitan korra välja ja uesti sisse siis kordub sama jama.
Milles võib probleem olla?

Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Re: Golf 4 kojameeste anomaalia

Lugemata postitus Postitas argo »

Kirjutan ka siis oma probleemist siia teemasse :) Samasuguseid imetrikke teeb ka minul mk4 1.8T. Selline tunne nagu kõik oleneb vihma tugevusest :? Kuidas või mille järgi ma aru saaksin, kas vihmasensor on peal või mitte? Äkki paneb see villast.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt

ounou
Huviline
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ounou »

vellov kirjutas:Tervist!

Viga selles, et kõik kiirusastmed töötavad aga intervall jamab - teeb oma 4-5 korda vahepeal rohkem vahepeal vähem ja siis jääb seisma kui ma lülitan korra välja ja uesti sisse siis kordub sama jama.
Milles võib probleem olla?
relees, äkki?

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

argo1987 kirjutas:Kirjutan ka siis oma probleemist siia teemasse :) Samasuguseid imetrikke teeb ka minul mk4 1.8T. Selline tunne nagu kõik oleneb vihma tugevusest :? Kuidas või mille järgi ma aru saaksin, kas vihmasensor on peal või mitte? Äkki paneb see villast.
Vihmasensorit näed salongi tahavaate peegli jala all kui väljast seda jalga vaatad. Vihmasensoriga peegli jalad on üldiselt priskemad ja nendest jookseb ka juhtmekanal laepolstri suunas. Kui vihmasensor on olemas ning sisse lülitatud, siis selle töö oleneb otseselt vihma tugevusest ning sinna otsa veel klaasi ja kojameeste seisukorrast :) Kui tundub, et vihmaga vehivad kojamehed asjatult palju või väga ebaregulaarselt, siis tasub vaadata kojamehed üle ning veenduda, et kojamehed lükkavad sensori pealt klaasi kenasti puhtaks - mina sain autoga kaasa niivõrd vanad kojamehed, et sensoriga neid põhimõtteliselt kasutada ei olnud võimalik (tõmblesid suht asjatult ja kaootiliselt).

EDIT: vihmasensoriga kojamehe kang on ka teistsugune - saab valida sensori tundlikkust näiteks
Viimati muutis 4ratast, 14 Juun 2011, 15:02, muudetud 1 kord kokku.
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

4ratast kirjutas:
argo1987 kirjutas:Kirjutan ka siis oma probleemist siia teemasse :) Samasuguseid imetrikke teeb ka minul mk4 1.8T. Selline tunne nagu kõik oleneb vihma tugevusest :? Kuidas või mille järgi ma aru saaksin, kas vihmasensor on peal või mitte? Äkki paneb see villast.
Vihmasensorit näed salongi tahavaate peegli jala all kui väljast seda jalga vaatad. Vihmasensoriga peegli jalad on üldiselt priskemad ja nendest jookseb ka juhtmekanal laepolstri suunas. Kui vihmasensor on olemas ning sisse lülitatud, siis selle töö oleneb otseselt vihma tugevusest ning sinna otsa veel klaasi ja kojameeste seisukorrast :) Kui tundub, et vihmaga vehivad kojamehed asjatult palju või väga ebaregulaarselt, siis tasub vaadata kojamehed üle ning veenduda, et kojamehed lükkavad sensori pealt klaasi kenasti puhtaks - mina sain autoga kaasa niivõrd vanad kojamehed, et sensoriga neid põhimõtteliselt kasutada ei olnud võimalik (tõmblesid suht asjatult ja kaootiliselt).

EDIT: vihmasensoriga kojamehe kang on ka teistsugune - saab valida sensori tundlikkust näiteks
Kusjuures on kang sama, sest ka intervalli saab regullida ilma sensorita asjadel, mitte küll kõikidel, kuid siiski :D
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

Vihmasensoriga masinal on salongipeegel reeglina isetumenev, ehk ei ole all servas kangi vaid on hoopis sügav lohk kus asetseb valgusesensor, sarnane sensor on ka ette poole suunas korpuse sees. Sensoriga peeglil on ka peegli jalast mööda klaasi laepolstri alla suunduv toru, kust seest juhtmed jooksevad

Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja

Nii ta on jah, et see peegel veidi priskem ja on ka seal mingi väike punane tuluke peegli keskel all servas ning ka juhtmed jooksevad peeglist laepolstrisse. Aga arvan, et see isetumenev peegel on läbi põlenud, kuna seda tulukest ma pole kunagi(nii kaua kui auto on mul olnud) veel näinud põlevat ja peegli peal on ka imelikud mustad laigud vms :roll:
Täna auto juurde jõuan, siis vaatan kohe seda vihmasensorit/jalga ka.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt

vellov
Huviline
Telefon: 53485996
Auto: VW Golf IV 99a 1.6 74kw

Lugemata postitus Postitas vellov »

Eks ma vaatan homme siis selle sensori(kui ta üldse olemas on) üle, vb kui ma odavad kojamehed ostsin, peale seda kui teised ära rotiti, said liiga lühikesed:D

Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja

argo1987 kirjutas:Nii ta on jah, et see peegel veidi priskem ja on ka seal mingi väike punane tuluke peegli keskel all servas ning ka juhtmed jooksevad peeglist laepolstrisse. Aga arvan, et see isetumenev peegel on läbi põlenud, kuna seda tulukest ma pole kunagi(nii kaua kui auto on mul olnud) veel näinud põlevat ja peegli peal on ka imelikud mustad laigud vms :roll:
Täna auto juurde jõuan, siis vaatan kohe seda vihmasensorit/jalga ka.
Vaatasin siis seda peeglijalga ja selgus, et jah seal mingi silm keskel. Sai siis vahetatud kojamees ära ja tööle ta hakkaski :)
Aga jah, see tumenev peegel küll ei tööta, ju siis läbi põlenud ikka midagi. Pole mõtet uut ka vist vaadata, kujutan ette, kui kallis see võib olla :?
PiltPiltPilt

Vasta

Mine “Elektroonika”