Golf 4 kojameeste anomaalia
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53485996
- Auto: VW Golf IV 99a 1.6 74kw
Golf 4 kojameeste anomaalia
Tervist!
Viga selles, et kõik kiirusastmed töötavad aga intervall jamab - teeb oma 4-5 korda vahepeal rohkem vahepeal vähem ja siis jääb seisma kui ma lülitan korra välja ja uesti sisse siis kordub sama jama.
Milles võib probleem olla?
Viga selles, et kõik kiirusastmed töötavad aga intervall jamab - teeb oma 4-5 korda vahepeal rohkem vahepeal vähem ja siis jääb seisma kui ma lülitan korra välja ja uesti sisse siis kordub sama jama.
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Re: Golf 4 kojameeste anomaalia
Kirjutan ka siis oma probleemist siia teemasse
Samasuguseid imetrikke teeb ka minul mk4 1.8T. Selline tunne nagu kõik oleneb vihma tugevusest
Kuidas või mille järgi ma aru saaksin, kas vihmasensor on peal või mitte? Äkki paneb see villast.

Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

relees, äkki?vellov kirjutas:Tervist!
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Vihmasensorit näed salongi tahavaate peegli jala all kui väljast seda jalga vaatad. Vihmasensoriga peegli jalad on üldiselt priskemad ja nendest jookseb ka juhtmekanal laepolstri suunas. Kui vihmasensor on olemas ning sisse lülitatud, siis selle töö oleneb otseselt vihma tugevusest ning sinna otsa veel klaasi ja kojameeste seisukorrastargo1987 kirjutas:Kirjutan ka siis oma probleemist siia teemasseSamasuguseid imetrikke teeb ka minul mk4 1.8T. Selline tunne nagu kõik oleneb vihma tugevusest
Kuidas või mille järgi ma aru saaksin, kas vihmasensor on peal või mitte? Äkki paneb see villast.

EDIT: vihmasensoriga kojamehe kang on ka teistsugune - saab valida sensori tundlikkust näiteks
Viimati muutis 4ratast, 14 Juun 2011, 15:02, muudetud 1 kord kokku.
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Kusjuures on kang sama, sest ka intervalli saab regullida ilma sensorita asjadel, mitte küll kõikidel, kuid siiski4ratast kirjutas:Vihmasensorit näed salongi tahavaate peegli jala all kui väljast seda jalga vaatad. Vihmasensoriga peegli jalad on üldiselt priskemad ja nendest jookseb ka juhtmekanal laepolstri suunas. Kui vihmasensor on olemas ning sisse lülitatud, siis selle töö oleneb otseselt vihma tugevusest ning sinna otsa veel klaasi ja kojameeste seisukorrastargo1987 kirjutas:Kirjutan ka siis oma probleemist siia teemasseSamasuguseid imetrikke teeb ka minul mk4 1.8T. Selline tunne nagu kõik oleneb vihma tugevusest
Kui tundub, et vihmaga vehivad kojamehed asjatult palju või väga ebaregulaarselt, siis tasub vaadata kojamehed üle ning veenduda, et kojamehed lükkavad sensori pealt klaasi kenasti puhtaks - mina sain autoga kaasa niivõrd vanad kojamehed, et sensoriga neid põhimõtteliselt kasutada ei olnud võimalik (tõmblesid suht asjatult ja kaootiliselt).
EDIT: vihmasensoriga kojamehe kang on ka teistsugune - saab valida sensori tundlikkust näiteks

EI ole aega, üldse ei ole aega!!
Vihmasensoriga masinal on salongipeegel reeglina isetumenev, ehk ei ole all servas kangi vaid on hoopis sügav lohk kus asetseb valgusesensor, sarnane sensor on ka ette poole suunas korpuse sees. Sensoriga peeglil on ka peegli jalast mööda klaasi laepolstri alla suunduv toru, kust seest juhtmed jooksevadargo1987 kirjutas:Kirjutan ka siis oma probleemist siia teemasseSamasuguseid imetrikke teeb ka minul mk4 1.8T. Selline tunne nagu kõik oleneb vihma tugevusest
- argo
- Foorumi arendaja
Nii ta on jah, et see peegel veidi priskem ja on ka seal mingi väike punane tuluke peegli keskel all servas ning ka juhtmed jooksevad peeglist laepolstrisse. Aga arvan, et see isetumenev peegel on läbi põlenud, kuna seda tulukest ma pole kunagi(nii kaua kui auto on mul olnud) veel näinud põlevat ja peegli peal on ka imelikud mustad laigud vms
Täna auto juurde jõuan, siis vaatan kohe seda vihmasensorit/jalga ka.

Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

-
- Huviline
- Telefon: 53485996
- Auto: VW Golf IV 99a 1.6 74kw
Eks ma vaatan homme siis selle sensori(kui ta üldse olemas on) üle, vb kui ma odavad kojamehed ostsin, peale seda kui teised ära rotiti, said liiga lühikesed:D
- argo
- Foorumi arendaja
Vaatasin siis seda peeglijalga ja selgus, et jah seal mingi silm keskel. Sai siis vahetatud kojamees ära ja tööle ta hakkaskiargo1987 kirjutas:Nii ta on jah, et see peegel veidi priskem ja on ka seal mingi väike punane tuluke peegli keskel all servas ning ka juhtmed jooksevad peeglist laepolstrisse. Aga arvan, et see isetumenev peegel on läbi põlenud, kuna seda tulukest ma pole kunagi(nii kaua kui auto on mul olnud) veel näinud põlevat ja peegli peal on ka imelikud mustad laigud vms![]()

Aga jah, see tumenev peegel küll ei tööta, ju siis läbi põlenud ikka midagi. Pole mõtet uut ka vist vaadata, kujutan ette, kui kallis see võib olla