Tervist,
foorumis ringi tuhnides ei suutnud leida, palju peaksid olema Golf 3 1.6 mootori klapivahed? Ning ehk keegi teadja inimene saaks natuke pikemalt nende reguleerimisest rääkida/seletada.
Imre.
VW Golf 1.6 55kw klapivahed.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58505360
- Auto: Vw Golf mk2 Bmw e36 320 touring Bmw e12 520 Bmw e28 2.8t Audi 80 1.8 Audi 200 2.1t
Re: VW Golf 1.6 55kw klapivahed.
Sellel on hydrot6ukurid ju minuarust.IA3 kirjutas:Tervist,
foorumis ringi tuhnides ei suutnud leida, palju peaksid olema Golf 3 1.6 mootori klapivahed? Ning ehk keegi teadja inimene saaks natuke pikemalt nende reguleerimisest rääkida/seletada.
Imre.
MTW-Garage http://www.facebook.com/rkoneistus
Plokikaante portimine,klapitööd,plokikaante survestamine/sirgekslihv, silindrite hoonimine/puurimine,väntvõllide tasakaalustamine,sportnukkvõllid, jne.Tel.+358449880091
Plokikaante portimine,klapitööd,plokikaante survestamine/sirgekslihv, silindrite hoonimine/puurimine,väntvõllide tasakaalustamine,sportnukkvõllid, jne.Tel.+358449880091
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
uku. kirjutas:Sellel on hydrot6ukurid ju minuarust.IA3 kirjutas:Tervist,
Imre.
Hüdrotõukurid jah, klapivahesid ei saa seadistada
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
Selge, tänud. Võihk nagu ma olen, pole ühtegi mootorit lahti kiskunud.
Aga mul on veel üks küsimus. Nimelt ei taha üks pütt/pott, kuidas seda nimetatakse, töödata. Küünalt ei märga ning säde on hea. Sai sealt küünlaaugust mõõdetud rõhku ja tulemuseks oli 5. Normaalne peaks olema kusagil 10-11 ju. Teistest ei mõõtnud. Siit nüüd küsimus, et kui teistes küünlaaukudes on rõhk korras, kas siis võib olla lihtsalt vigane väljalaske klapp vms, või võib olla midagi tõsisemat viga? Nii kirjeldamise peale vb on rakse midagi vastata, aga ehk keegi ikkagi midagi teab:)
Aga mul on veel üks küsimus. Nimelt ei taha üks pütt/pott, kuidas seda nimetatakse, töödata. Küünalt ei märga ning säde on hea. Sai sealt küünlaaugust mõõdetud rõhku ja tulemuseks oli 5. Normaalne peaks olema kusagil 10-11 ju. Teistest ei mõõtnud. Siit nüüd küsimus, et kui teistes küünlaaukudes on rõhk korras, kas siis võib olla lihtsalt vigane väljalaske klapp vms, või võib olla midagi tõsisemat viga? Nii kirjeldamise peale vb on rakse midagi vastata, aga ehk keegi ikkagi midagi teab:)
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Täitsa võimalik, ntx klapp on nõgine ja must ning ei sulgu korralikult, vb keegi kellel kogemusi olnud saab täpsemalt sõna võtta, mina arvan seda
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 87 korda
- Tänatud: 17 korda
Lase sorts õli silindrisse ja mõõda siis uuesti kompressiooni. Kui näit tõusis, siis on kolvirõngad läbi; kui ei, siis ilmselt klapid.