g3 TDI 66kw ei käivitu ...

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
cartrive
Huviline
Auto: Passat b5 Tdi/ BMW 330 xd/G3 VR6

g3 TDI 66kw ei käivitu ...

Lugemata postitus Postitas cartrive »

Mure siis järgmine.. käisin tankimas autot ja sõitsin maja ette kõik oli korras kuni selleni et õhtul avastasin et vaja sõita autoga ja enam auto tööle ei läinud.. Küttefilter ei ole umbes ja juhtmed ka korras.. Aga auto sain tööle niimodi et panin otse seiskamis klapile 12V peale. Ja auto käib jumala ilusti.. kui võtan voolu tagant sureb kohe välja. sai kontrollitud seiskamis klapi juhet ja see on korras kuni mootori ajuni.. aga kas sealt läheb mingi juhe edasi kaitsmekarpi mingi relee või kaitsem alla ka? Ise proovin homme vaata et mis saab kui panen teise süüteluku põhja ja kas siis on ka veel sama jama..

Ootatud on kõik vihjed !
Võrrimees.

cesar
Huviline
Auto: Golf IV 1.9 TDI 4motion
Re: g3 TDI 66kw ei käivitu ...

Lugemata postitus Postitas cesar »

cartrive
Huviline

siin nagu ei ole otsest viga kirrjeldatud ja 109 relee ei ole antud juhul lahendus..
ja kas siis tõesti muud infot ei laeku?
Viimati muutis cartrive, 28 Juun 2011, 16:41, muudetud 1 kord kokku.
Võrrimees.

cesar
Huviline

uurisid siis, et kas pingerelee toimib ilusti ve?

cartrive
Huviline

oskad sa öelda kus kohas ta asub .. ei ole veel uurinud.. kui mõtled 109 releed siis seda mul ei olegi.
Võrrimees.

cesar
Huviline

mul oli ka sama mootoriga g3... jama oligi selles pingerelees mis asub seal armatuuris kaitsmeploki taga... vool ei jõu ajuni... kas on läbi omadega või külmjoode lahti sulanud... kaitsmeplokk käib eest ära ja seal tagant leiad ka selle pingerelee mis ajuni voolu annab... omad autodatat ja oskad elektriskeemi lugeda siis on poole tunniga uuesti korras...

teema milleni juhatasin oli g4st aga seal seletasin sama asja... teema algataja oli laisk ja ei viicinud lihtsalt teemat lõpetada sellega et milles siis asi õigepoolest oli...
Viimati muutis cesar, 28 Juun 2011, 20:51, muudetud 2 korda kokku.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Golf3-l küll kaitsmekarbi taga mingit releed pole, üks suur kaitse on küll. Samuti polnud sellist asja ka 66kw Passatil. lisarelleesid võib olla kaitsmekarbi ülemisel küljel, aga taga küll mitte. Ma olen neid päris mitu ära lammutanud. Samuti siin varem välja toodud väide, et nn magnetklapile voolu andes ei sure enam auto pärast välja ja peab 4ndaga seisma saama. Mul ka see klapp hetkel ei toimi ja vool otse pandud, aga süütelukust jääb ilusti seisma. See asi võis vanematel 55kw autodel parimal juhul olla, nendega pole väga kokku puutunud.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

cartrive
Huviline

eks ma homme edasi uurima.. kui viga kätte ei saa läheb reedel diagnosti .
Võrrimees.

Vasta

Mine “Diislid”