Low rider vw genile

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Re:

Lugemata postitus Postitas tito »

Soojendaks teema ülesse :D
http://www.airide.com.au/index.php/cPath/1_5" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis Anonymous, 07 Juul 2011, 16:19, muudetud 2 korda kokku.

Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Re: Low rider vw genile

Lugemata postitus Postitas Tanel »

Õhkvedrustus Golf 2/Jettale @Fifteen52

Terve komplekt (vedrustus+juhtimine+kompressor+paak) maksab näiteks 1360 € ja seal teistele masinatele ka. Kuigi kindlasti on odavamaid variante sama eesmärgi täitmiseks :)
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito

Kasutaja avatar
tito
Huviline

Tanel kirjutas:Õhkvedrustus Golf 2/Jettale @Fifteen52

Terve komplekt (vedrustus+juhtimine+kompressor+paak) maksab näiteks 1360 € ja seal teistele masinatele ka. Kuigi kindlasti on odavamaid variante sama eesmärgi täitmiseks :)
No mina olen paar päeva näpuvahel veeretanud Scania r seeria kabiini patja :roll:
Sessuhtes on teema 5 a vanaja air ride eriti ei ole näha ?!? Kas siis tõesti nii suur raketiteadus :)

Kermo
Veteran
Telefon: +3725204426
Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kermo »

Ma arvan et probleem ikka selles et ei taheta 300eurise auto alla panna 1360euri. :D
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!

Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tanel »

Muidugi saab ka odavamalt, aga isegi kui otsida mõni odavam kompressor ja kogu voolikute ja klappide + juhtimissüsteem ise kokku panna, siis ega see summa väga pisike ei ole ikka.

Siin näiteks on õhkpadjad üsna mõistliku hinnaga:
http://www.rollpans.com/shopping_depart ... dno=256438" onclick="window.open(this.href);return false; (iseasi kui lihtne neid näiteks coiloveri amordiga on kokku panna).

Voolikuid ja sobivaid klappe jms peaks Eestist ka saama kuskilt?
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito

Kasutaja avatar
tito
Huviline

Tanel kirjutas:Muidugi saab ka odavamalt, aga isegi kui otsida mõni odavam kompressor ja kogu voolikute ja klappide + juhtimissüsteem ise kokku panna, siis ega see summa väga pisike ei ole ikka.

Siin näiteks on õhkpadjad üsna mõistliku hinnaga:
http://www.rollpans.com/shopping_depart ... dno=256438" onclick="window.open(this.href);return false; (iseasi kui lihtne neid näiteks coiloveri amordiga on kokku panna).

Voolikuid ja sobivaid klappe jms peaks Eestist ka saama kuskilt?
Voolikud ja kiirliited saab Hydroscandist, klappidega on iseasi. Ja et natuke juba nalja teha piisab lihtsalt mõnekümmne liitrisest paagist pagassis ( tuled kogunemisele lased kõhu vastu maad ja et koju sõita lased törtsu sisse, pärast iga sellist nalja vaja statikast juurde pumbata reservuaari :D ) Amordiks kasutaks kasvõi suvalisi kasutatud blönne ,peaasi et töötaks. Küll hiljem saaks parandada.

Ahjaa see mu esimeses postis antud link müütab kõiki komponente eraldi ( mina olen aru saanud et Rokcori hinnaga saab juba 2 way klappe 2 tk, lülitid ja rõhukella ,et siis algatuseks oleks juba küll ja veel )
Viimati muutis Anonymous, 08 Juul 2011, 20:11, muudetud 1 kord kokku.

Vasta

Mine “Veermik”