masinaks siis 1997a passat, b5 kerega, sydameks 1.9tdi 66kw
teema siis järgmine et kui sõidad suht kylma mootoriga siis kõik korras, sõidad trassil juba ja plaanid mööda kihutada ees liikuvast siis nagu ei lähe edasi (sama teema ka ristmikel), kui keerad syte korraks välja ja siis masina käima tagasi jälle siis astub suhteliselt "teravalt "edasi. enne möödasõitu olengi siiani nii toiminud, on keegi kogenud sellist jama ,oskab näpunäiteid jagada, no muidugi kesklukk ka ei toimi äkki on need kuidagi seotud omavahel?
musta viskab tagant ka ikka korralikult välja nii kiirendamisel kui ka pikal sõidul
mure passatiga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: mure passatiga
Vaata googlest "limp mode"
Siinsamas foorumis leiad kah ehk (minu mäletamist mööda on lausa topic sellenimeline )
Neid põhjuseid, miks nö "kinni poob" on üsna mitu.
OT: minu sama moto lõpetas ise limp mode seoses soojade ilmadega
Siinsamas foorumis leiad kah ehk (minu mäletamist mööda on lausa topic sellenimeline )
Neid põhjuseid, miks nö "kinni poob" on üsna mitu.
OT: minu sama moto lõpetas ise limp mode seoses soojade ilmadega

wastegate- kas see on see sama jura mis on seal turbo kyljes,meenutab mingit suurt vaakum klapi taolist asja, kui kapott lahti on siis jääb see turbo kyljes esiosa poolele

Mõigu KEK jääb vastuse võlgu....
Kuid seesama klapp millest kirjutad peaks imedes lahti minema ^^ ..ummm
Tiri voolik lahti , saad proovida.Klapp peab liikuma . Midagi pritsima ei tohiks hakata
Kuid seesama klapp millest kirjutad peaks imedes lahti minema ^^ ..ummm

Tiri voolik lahti , saad proovida.Klapp peab liikuma . Midagi pritsima ei tohiks hakata