GOLF 4 TAGALUUK

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
paf
Huviline
Auto: vw golf IV 4motion
GOLF 4 TAGALUUK

Lugemata postitus Postitas paf »

Tere kutid...mul selline jama ,et tagaluuk ei tule lahti.Võtit ei sa sisse panna kuna see mingit p*ska täis ja puldist kui avad siis kesklukk nagu avaneb aga luuk ikka kinni.Kas on mingisugune võimalus seespoolt seda luuki lahti teha või kust otsast alustada.

alts20
Huviline

Re: GOLF 4 TAGALUUK

Lugemata postitus Postitas alts20 »

tuleb sisse ronida ja üritada sisemine polster kätte saada. selleks eemalda kruvid luugi tõstmise aukudes ja klaasi servas ning tiri polster ära. Viga on tõenäoliselt luku mootoris, mille sees olev tagastusvedru on läbi roostetanud.
Vedru eraldi ei müüda, küll aga mootorit koos vedruga. Olen neid 2-3 tk vahetanud ja kõik on tulnud sarnase murega

paf
Huviline

alts20 kirjutas:tuleb sisse ronida ja üritada sisemine polster kätte saada. selleks eemalda kruvid luugi tõstmise aukudes ja klaasi servas ning tiri polster ära. Viga on tõenäoliselt luku mootoris, mille sees olev tagastusvedru on läbi roostetanud.
Vedru eraldi ei müüda, küll aga mootorit koos vedruga. Olen neid 2-3 tk vahetanud ja kõik on tulnud sarnase murega
ok ja palju see mootor koos vedruga maksab..

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

suurusjärk 15-20€

paf
Huviline

sain luugi lahti...kõik oli terve aga vajas ainult määrimist ja nüüd töötab jälle ideaalselt...

Vasta

Mine “Kere & Sisu”