Tervist!
Valmistun tagaluuki vahetama 93a passat variant´il.
Kui nüüd vaadata seda juhtmemäsu seal luugis sees, siis tekib väike hirm suisa!
Küsimus tulebki, et kas keegi on seda ise teinud ja kas need pistikud jooksevad ilusti sealt luugi seest läbi, või tuleb juhtmed pistikutest välja kiskuda?
Ruumi iseenesest võibolla oleks, aga kõik need juhtmed ja voolikud kokku tekitavad korraliku puntra, mida pärast õigesti tagasi ajada tundub olevat üsna keeruline.
Passat B3 tagaluugi vahetus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: passat B3 tagaluugi vahetus...
Ma olen lammutanud ja mina vist jätsin sisse. Pistikutega koos vaevalt läbi tuleb. Aga kas auto pool lae all äkki mingeid pistikuid ei ole? Siis oleks lihtsam ju uude luuki sealne juhtmestik jätta. Mul endal pole enam meeles, kuidas sealt oli. Või olid need pistikud vasakus rattakoopas, äkki sealt ikkagi lihtsam läbi ajada.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335