Pragu plokis
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Pragu plokis
Tervist!
Mure selline, et kuidagi on tekkinud(remondimehe poolt tekitatud) pragu mootoriplokile, immitseb välja jahutusvedelikku. Pragu umbes 3cm pikkune. Millised oleks lahendused prao täitmiseks? Keemilise metalliga prooviti, kuid immitseb endiselt( vb ei saadud aluspinda piisavalt puhtkas).
Ette tänades
Ruubiq
Mure selline, et kuidagi on tekkinud(remondimehe poolt tekitatud) pragu mootoriplokile, immitseb välja jahutusvedelikku. Pragu umbes 3cm pikkune. Millised oleks lahendused prao täitmiseks? Keemilise metalliga prooviti, kuid immitseb endiselt( vb ei saadud aluspinda piisavalt puhtkas).
Ette tänades
Ruubiq
-
- Huviline
- Telefon: 53817171
- Auto: G2 1.6d, G3 gt
Re: Pragu plokis
Ei oska aidata. Ma ei sa aru, kuidas sinna üldse pragu tekkida sai.
See ei tohikski niiväga Sinu probleem olla.
See ei tohikski niiväga Sinu probleem olla.
Arbeitsmann.
Keegi ju pilti ennem ei teinud, mina tean et ennem oli kõik OK(neli aastat sõit sellega ja ei mingeid probleeme) ja tema väidab et see oli ennem liimitud ja nüüd "järsku" tekkis tagasi. Kuhu kadus küll vana liim, kui autot vaatama läksin, seda ei oska öelda. Keeruline ja kehv seis. Minu mure nüüd nende vendade juurest auto minema saada ilma, et miskit tõsisemat tehtaks. Arumaeisaa kuidas sellised remondivad!
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Passat B3 1991 a manuaal 1.8 66kw. universaal
Aru ma ei saa kuidas sa julged viia sellisesse kohta üldse siis.
Mingi nurgataguseid kohti ennemgi teada.
Mingi nurgataguseid kohti ennemgi teada.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Malmi keevituseks on spets. elektroodid olemas - uuri mõne pädevama keevitaja käest.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw
Olen ise olnud samas olukorras. Kõik muu jama ei aita kui ainult korralik malim keevitus.Nii nagu asi ikka käib malm suht punaseks ja siis joode ningi pikk järel jahutus et lisa pragusid ei tekkiks ja pärab küll. Hea oleks kui moto oleks maas oleks suht koht lihtsam keevitada....igal juhul kaas tunne sinu rahakotile mis on pärast antud toimingut lihtsalt kott 

Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada
Pragu asub önneks sellise koha peal, et ei ole väga keeruline keevitada. Egas inimene ei öpi ju kui odavamalt pakutakse! Hiljem kui olen auto löpuks liikuma sealt saand, siis avaldan ka asukoha, et teaksite vältida.
-
- Huviline
- Telefon: 53817171
- Auto: G2 1.6d, G3 gt
Pisut tolerantsem võiksid siiski olla. Tegijal juhtub. Kus kohas see mõra on siis?
Arbeitsmann.
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=61&t=76300" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kui tegu kasti vahetusega, siis arvatavasti läksid kasti poldid vahetusse omavahel (G3 on need erineva pikkusega) ja asjasse süüvimata keerati jõuga pikem polt lühemasse auku sisse. Elementaarse loogika puudumine.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/