Golf 3 jõnksutab
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 3 jõnksutab
Mure siis selline, et sooja mootoriga hakkab auto madalate pööretega kiirendades jõnksutama. Ei saa eriti hästi aru, et kas kala võib olla käigukastis või hoppis kütte pealeandmis-süsteemis?
Küsin kohe ka, et kus kohas asub golfil andmete plaat, kus on peal värvikood?
Auto on 1.6, 55kw mootoriga golf 3.
Küsin kohe ka, et kus kohas asub golfil andmete plaat, kus on peal värvikood?
Auto on 1.6, 55kw mootoriga golf 3.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Re: Golf 3 jõnksutab
Kleeps vävikoodu ja muu infoga asub pagasnikus tagavararatta pesa läheduses
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Soe ja külm mootor ei muuda ju käigukasti seisukorda - pigem ikka asi kas kõrgepinges (juhtmed, küünlad, jagaja jne) või pritses. Diagnostika, veakoodid?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
EliteSoldier kirjutas:Kleeps vävikoodu ja muu infoga asub pagasnikus tagavararatta pesa läheduses
Kahjuks puudub minu masinal pagasnikus selline kleeps, äkki on võimalik mujalt seda leida/ teada saada?
PS. arvatavasti ongi küünlad läbi.
asi võib olla ak seslles et paagis on küttefilter umbes...ei saa korralikult kütett kätte ja hakkab jõnksutama..endal oli passatil sama mure..ise arvasin ka et on mingi pihustite jama või mida iganes...kontrolli ennem paagis olev filter üle kui midagi vahetama hakkad..
pavel26 kirjutas:asi võib olla ak seslles et paagis on küttefilter umbes...ei saa korralikult kütett kätte ja hakkab jõnksutama..endal oli passatil sama mure..ise arvasin ka et on mingi pihustite jama või mida iganes...kontrolli ennem paagis olev filter üle kui midagi vahetama hakkad..
Paagis?
See suur plekist filter, mis on kohe peale paaki, selle ma vahetasin ära ning ka kapoti all oleva väikese filtri vahetasin ära.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Kapoti all ei tohiks filtrit olla selle mootoriga autol, juhul, kui keegi pol eise aretanud seda sinna, minul sama mootoriga ja pole väikest filtrit. Ja see infokleeps on minul näiteks ka originaal auto manauali viimase kaane siseküljel. kui sul kasutusjuhend olemas siis vaata sinna ka
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
-
- Huviline
- Telefon: 5139361
- Auto: Volkswagen Golf III 1,8 66 kW
Tundub et ikkagi pumba juures on filtrid umbes. Mul oli ka selline jama. Tühikäigul käib aga gaasi vajutades suri välja.
Ma ei sõida aeglaselt vaid pargin kähku!!!!
Filtrid olid õrnalt mustad, puhastasin ka need ära.
Täna tegin ühe 100 kmse tiiru, korra ühtlase sõidu ajal tõmbas nagu kinni, aga muidu oli ok.
Kui sellel golfil kapoti all ei peaks filtrit olema, siis äkki ma peaks seal vooliku otse vedama ja filtri minema viskama sealt või ei mõjuta see väike filter midagi?
Äkki keegi viitsib pilti teha, kogu bensiinipumbast, et kuidas see paagis asetseb või on mingisugust joonist kellegil?
Täna tegin ühe 100 kmse tiiru, korra ühtlase sõidu ajal tõmbas nagu kinni, aga muidu oli ok.
Kui sellel golfil kapoti all ei peaks filtrit olema, siis äkki ma peaks seal vooliku otse vedama ja filtri minema viskama sealt või ei mõjuta see väike filter midagi?
Äkki keegi viitsib pilti teha, kogu bensiinipumbast, et kuidas see paagis asetseb või on mingisugust joonist kellegil?
Viimati muutis AlexP, 27 Juul 2011, 10:38, muudetud 1 kord kokku.
Tundub korras olevat. Aitäh kõigile.
Värvikoodi sain auto hooldusraamatus oleva kleepeka pealt.
Värvikoodi sain auto hooldusraamatus oleva kleepeka pealt.