kojamehed.vw passat 2005.b6 2,0.103kw
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
kojamehed.vw passat 2005.b6 2,0.103kw
tere selline küsimus auto oli seisnud pikalt ja peale seda ei hakkand enam kojamehed tööle mis siiamaani ei tööta (üle nädala) proovind olen otse ühendust mootorile mootor töötab aga kui ma panen läbi kojamehe ploki otse blok asub kojameeste mootori peal siis ei hakka tööle ainult klõpsub aga samas ei tule ka voolu pea plussist miinus on samas ja impuls juhtmest tuleb ka vool ei teagi mis edasi proovida 

Re: kojamehed.vw passat 2005.b6 2,0.103kw
kaitsmed juba läbi kammitud mitu ringi ja ikka pole kasu old ehk oskab keegi öelda kus on kojameeste relee? kas sealsamas kus on kojameeste mootor (keskel asub?)
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Ei ole enam sellist asja nagu relee. Kogu auto elektrit juhib kesk elektriplokk. Ilma diagnostika seadmeta on keeruline midagi oletada.ints1991 kirjutas:kaitsmed juba läbi kammitud mitu ringi ja ikka pole kasu old ehk oskab keegi öelda kus on kojameeste relee? kas sealsamas kus on kojameeste mootor (keskel asub?)
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
aitäh kõigile vastajatele sain teada mis viga asi oligi kaitsmes se oli ära kisutud kellegi poolt ja kui mina sinna kaitse sisse panin ei hakkand kojamehed tööle kuna kapot oli lahti ja tänu sellele nad ei töötand,panin kapoti juhuslikul kinni ja hakkasid tööle 

Viimati muutis ints1991, 03 Aug 2011, 08:48, muudetud 1 kord kokku.