Reto kirjutas:Kuna ma ise kah Sciroccot veidi nokitsen korda, siis mingi moment kaeks su auto üle ning annaks nõu... Ega neid Roccosid teab mis palju enam tänavatel liikle...f
Vabalt! Hea nõu on alati teretulnud, seda enam, et ma ise hetkel veel spetsialist antud alal ei ole!
Aga jah, üldiselt saime kõik poldid peale ühe põhja alt (paagi omad) lahti ja eks selle viimase ilmselt lihtsalt puurime läbi. Kasutasime nii ehmatamismeetodit (kuuma ja vett) ja ka lihtsalt erinevaid rooste-eemaldusvahendeid. Siis tuleb paak teha puhtaks nii seest kui ka väljast ja otsida üles auk, ning see kinni lappida.
Bensiinipumba probleemist siis nii palju, et probleem polnudki pumbas, nagu siin eelnevalt üks kasutaja juba vihjas. Tegelikult on lihtsalt rääbasteks kulunud jagaja, mille täna ära vahetan ja ka karbussi voolik (kaane all peidus) oli lõhki ja pritsis kütust välja. Need probleemid on nüüdseks lahendatud ja auto käivitub. Lisaks panin sisse ka tavalist muda 15W40 mootoriõli, et see kaua seisnud mootori ära puhastaks. Vahetatud said veel lisaks ka kõik filtrid. Homme vahetab ka kiilrihma ära.
Välja sai ka võetud istmed ja need istme mehanismid (nii istme küljes kui ka põhja küljes) korralikult puhtaks pestud nii sodist kui ka roostest. Põhja polstri tõmbasime lahti, nüüd plaanis põhi bensiini või mingi muu vahendiga üle käia, enne kui polstri tagasi paneme.
Järgmine probleem on see, et kuskilt mootori alt tuleb mootori töötamisel tossu. Kipun arvama, et võib lihtsalt väljalaske kollektori tihend mäda olla, aga ega seda ei oska öelda. Tõenäoliselt on plaanis nagunii lähiajal kogu mootor lahti võtta ja ilusti puhtaks teha. Eks siis lähevad väljavahetamisse ka kõik kuluosad, millel tõsisemad vananemismärgid juba küljes.
Viimane probleem on suunatuledega. Nimelt on üks suunatuli natuke katki, aga ma ei oska arvata ka, kus kohast võiks uut saada? Teine variant on ikkagi vana suunatuli tagasi panna ja lihtsalt pirnipesad välja vahetada, eks paistab.
Päris huvitav on see auto kallal nokitsemine, ehk peaks ka kasutajate autodesse teema tegema ja ka pildid üles panema.