Lupo poolautomaat
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Lupo poolautomaat
Juhtusin nägema kuulutust ja tekkis küss käigukasti kohta. Oskab keegi seletada, mis loom see poolautomaat seal peal on? Proovisin veebiavarustest selle kohta midagi otsida, aga ei leidnud midagi. Topeltsiduriga värk see ei ole, liiga vana selleks, millist tehnilist lahendust seal kasutatakse? Mingi automaatse siduri värk?
On kellelgi juhuslikult äkki isegi isiklikku kogemust, et kuidas sellise kastiga sõita on, et kas kogu aeg tuleb ikka käigukangiga vehkida või on ka täisautomaatne režiim? Ja kui töökindel see tehnika praktikas on?
On kellelgi juhuslikult äkki isegi isiklikku kogemust, et kuidas sellise kastiga sõita on, et kas kogu aeg tuleb ikka käigukangiga vehkida või on ka täisautomaatne režiim? Ja kui töökindel see tehnika praktikas on?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: Lupo poolautomaat
Täiesti tavaline manuaalkast, ainult et siduri pedaali pole. Sidur on mingi vaakum membraani süsteemiga automaatseks tehtud.
Lupot pole näinud, aga paari City Golfi MK3 paasil olen näinud, sõitnud ise pole.
edit: Nüüd kui pilti vaatsin, hakkab siiski tunduma, et tegu tavalise automaadiga, vast kuulutajal näpukas, samas pole sellise kangi liikumisteega VW-d veel näinud.
Lupot pole näinud, aga paari City Golfi MK3 paasil olen näinud, sõitnud ise pole.
edit: Nüüd kui pilti vaatsin, hakkab siiski tunduma, et tegu tavalise automaadiga, vast kuulutajal näpukas, samas pole sellise kangi liikumisteega VW-d veel näinud.
Viimati muutis jussike, 15 Aug 2011, 21:44, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Klubiline
- Telefon: 55558855
- Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Lupodel on Alkeemiku omal on kah, infot on suht vähe. Noh sõidab ka täitsa automaadina e. ise vahetab.
Viimati muutis samzik, 15 Aug 2011, 21:43, muudetud 1 kord kokku.
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.
-
- Klubiline
- Auto: Toledo VR5
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 117 korda
Hoi. Tegemist siis tavalise käsi kastiga, millele on peale aretatud käiguvahetusmehhanism hüdraulika peal. Just see hüdraulika on selle kasti nõrk osa. Kui aga asi on korras ja ei leki, siis on tegemist täiesti mõnusa asjaga.
- jussike
- Tunnustatud
See konkreetne auto on siiski tavalise tiptronic automaat kastiga.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Klubiline
Ma võiks just vastu vaielda. Et tegemist on sama kompotiga mis Lupo 3L peal.jussike kirjutas:See konkreetne auto on siiski tavalise tiptronic automaat kastiga.
- jussike
- Tunnustatud
Pagan, sul võib isegi õigus olla, Etka näitab päris mitut erinevat käiguvalitsad, automaadil ja automatiseeritul on nad suht sarnased.alkeemik kirjutas:Ma võiks just vastu vaielda. Et tegemist on sama kompotiga mis Lupo 3L peal.jussike kirjutas:See konkreetne auto on siiski tavalise tiptronic automaat kastiga.
-
- Klubiline
Votvot. Käiguvalitsad võivad ju samasugused ka olla. Lihtsalt olen kursis selle 3L ja selle kastiga ja tean, et sellele FSI-le pandi sama jura külge.jussike kirjutas:Pagan, sul võib isegi õigus olla, Etka näitab päris mitut erinevat käiguvalitsad, automaadil ja automatiseeritul on nad suht sarnased.alkeemik kirjutas:Ma võiks just vastu vaielda. Et tegemist on sama kompotiga mis Lupo 3L peal.jussike kirjutas:See konkreetne auto on siiski tavalise tiptronic automaat kastiga.
- jussike
- Tunnustatud
Samas mäletan, et G3-l oli täiesti tavaline manuaali kang autos.alkeemik kirjutas: Votvot. Käiguvalitsad võivad ju samasugused ka olla. Lihtsalt olen kursis selle 3L ja selle kastiga ja tean, et sellele FSI-le pandi sama jura külge.
-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 87 korda
- Tänatud: 17 korda
Ecomaticul? Sel ongi ju tavaline manuaalkast, lihtsalt sidurit pole vaja lahutada, seda teeb vaakumajam.
-
- Huviline
- Telefon: +358445778415
- Auto: VW Passat2,0tdi DSG 2006
Just, olen omanud kunagi sellist Ecomaticut ja sïta oli päris m¨nus kusjuures:D se auto peaks olema siiamaani pärnukandis Sindis ja kui ïeti mäletan siis nyydseks saanud ikkagi endale siduripedaali kylgepppp kirjutas:Ecomaticul? Sel ongi ju tavaline manuaalkast, lihtsalt sidurit pole vaja lahutada, seda teeb vaakumajam.
- jussike
- Tunnustatud
Vot seda süsteemi ma tegelikult mõtlesingi.pppp kirjutas:Ecomaticul? Sel ongi ju tavaline manuaalkast, lihtsalt sidurit pole vaja lahutada, seda teeb vaakumajam.
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
Odoot, aga millal ta siis otsustab sidurdada?pppp kirjutas:Ecomaticul? Sel ongi ju tavaline manuaalkast, lihtsalt sidurit pole vaja lahutada, seda teeb vaakumajam.

Viimati muutis Siim, 18 Aug 2011, 19:10, muudetud 1 kord kokku.