Golf 3 GTI käigukang kui tallesaba
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Golf 3 GTI käigukang kui tallesaba
Küsimus, et mida vahetada või milles võiks olla probleem.
Nimelt kui käik on sees käib kang niimoodi edasitagasi nagu oleks tühikäigul (piltilikult) ning esimene ja kolmas käik lähevad suhteliselt raskelt ja arusaamatult sisse.
Kas tuleks ära vahetada terve hoovastik? (plus mingid puksid, padjad millest mul pole õrna aimugi kas ja kus on)
Nimelt kui käik on sees käib kang niimoodi edasitagasi nagu oleks tühikäigul (piltilikult) ning esimene ja kolmas käik lähevad suhteliselt raskelt ja arusaamatult sisse.
Kas tuleks ära vahetada terve hoovastik? (plus mingid puksid, padjad millest mul pole õrna aimugi kas ja kus on)
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
-
- Huviline
- Kontakt:
Re: Golf 3 GTI käigukang kui tallesaba
botzor kirjutas:Hoovastik lahti ei või olla vms?
Kah mõte. Oskad öelda kust ma seda kontrollida saaksin?
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
Golf 3 GTI. on trossidega käigu vahetus ajam. Käigukasti peal olev (sinna kinnituvad trossid) korpus tuleb eemaldada,la laager vahetada+tihend.
- highway2hell
- Klubiline
- Telefon: 5102926
- Auto: VW Passat b8, VW Polo mk1, VW Golf mk1
- Tänatud: 5 korda
Golf 3 GTI-l ise vahetanud hoovastiku pukse, võin vanduda, et tegemist oli hoobadega, mitte trossiga. 020 ja 085 kasti vast ikka oluliselt rohkem peale pandud, kui 02A. Vähemalt 8v mootoriga!T6nis2 kirjutas:Golf 3 GTI. on trossidega käigu vahetus ajam. Käigukasti peal olev (sinna kinnituvad trossid) korpus tuleb eemaldada,la laager vahetada+tihend.
S&S Donor OÜ - Remondime Ameerika rauda ja ka muud! Igapäevaselt liiklen kolla-punase autoga ja teen iiu-iiu :)
-
- Huviline
- Kontakt:
highway2hell kirjutas:Golf 3 GTI-l ise vahetanud hoovastiku pukse, võin vanduda, et tegemist oli hoobadega, mitte trossiga. 020 ja 085 kasti vast ikka oluliselt rohkem peale pandud, kui 02A. Vähemalt 8v mootoriga!T6nis2 kirjutas:Golf 3 GTI. on trossidega käigu vahetus ajam. Käigukasti peal olev (sinna kinnituvad trossid) korpus tuleb eemaldada,la laager vahetada+tihend.
Nüüd jään mina küll totaalselt vastuse võlgu. Kuidas seda kõike kindlaks teha saaks?
-
- Huviline
- Auto: Golf 3 2.9 syncro
8v mootoril kindlalt hoovastik, mitte trossid(orignaalis). Kui oled Tallinna inimene võin aidata viga diagnostida(endal vahetasin kunagi kõik hoovastiku puksid ja liigendid ära, enne kui 02A kasti alla panin).
-
- Huviline
- Kontakt:
Hetkel veel mijtte, aga ega pole sellega otseselt tegelenud ka. Suutsin ära harjuda. Tänaseks läheb mu käigukast aina hullemaks ning pean viima kuhugi diagnosti, et aru saada milles täpsemalt mured seisnevad ning siis hakata neid otsast lahendama.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Küsimus, kui endal sama mure ja salongist tunduvad käigukangi puksid kõik ok, aga kapoti alla mitte, siis missugused puksid, liigendid või remondikomplekti peaksin valima:
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1874/7025,113246" onclick="window.open(this.href);return false;
Mootor sama, mis teema algatajal ja ilma trossideta variant.
Mulle lisaks tundub, et sealt kas midagi kadunud või puudu, sest see pikk hoob, mis tuleb põhja alt, selle küljes on kaks sellist jämedamast plekist serva, mille vahel krobeline rull. See rull liigub nende plekkide vahel põris jõudsalt, st lõtk suur? Seda ei peaks ju olema?
Noolga näidatud vahel:

Peaks olema selline suur pallike?

http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1874/7025,113246" onclick="window.open(this.href);return false;
Mootor sama, mis teema algatajal ja ilma trossideta variant.
Mulle lisaks tundub, et sealt kas midagi kadunud või puudu, sest see pikk hoob, mis tuleb põhja alt, selle küljes on kaks sellist jämedamast plekist serva, mille vahel krobeline rull. See rull liigub nende plekkide vahel põris jõudsalt, st lõtk suur? Seda ei peaks ju olema?
Noolga näidatud vahel:

Peaks olema selline suur pallike?

Viimati muutis Deemu, 11 Okt 2011, 23:09, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Kontakt:
Võin sulle niipalju öelda, et tänu selle paar päeva auto all roomamisega leidsin endal ka lõtku koha ülesse. Täpselt see sama jubin mis sul pildil näidatud seda suht suurt edasitagasi lõtku põhjustabki. Kummipuks lihtsalt ära kulunud sealt. Teiseks kui sellest vidinast salongi poole liikuda siis seal koht kust salongist tulev hoob läbi käib. Seal sees ka puks mis nimelt tekitab vasakule-paremale lõtku.
Lisaks veel niipalju, et mine osta see jupp pigem Forssist kuna seal tunduvalt odavam see (vähemalt minu mäletamistmööda)
Lisaks veel niipalju, et mine osta see jupp pigem Forssist kuna seal tunduvalt odavam see (vähemalt minu mäletamistmööda)
Viimati muutis ardiilves, 12 Okt 2011, 01:31, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Sa mõtled seda juppi mis pildil? Mis see sul umbes ka maksis ja kas sa ostsid veel mingeid pukse juurde või on forsis olemas mingi remondikomplekt?ardiilves kirjutas:Võin sulle niipalju öelda, et tänu selle paar päeva auto all roomamisega leidsin endal ka lõtku koha ülesse. Täpselt see sama jubin mis sul pildil näidatud seda suht suurt edasitagasi lõtku põhjustabki. Kummipuks lihtsalt ära kulunud sealt. Teiseks kui sellest vidinast salongi poole liikuda siis seal koht kust salongist tulev hoob läbi käib. Seal sees ka puks mis nimelt tekitab vasakule-paremale lõtku.
-
- Huviline
- Kontakt:
Oli ka olemas remondikomplekt. Maksis umbes 10€ kopikatega, aga minul olid kõik need puksid mis seal antud täiesti korras. Seda kummijullat mida sul vaja eraldi ei müüdagi vaid kogu selle pulgaga koos nagu sul pildil näidatud on.