vibratsioon
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
vibratsioon
Kas keegi oskab öelda, millest võib olla põhjustatud vibratsioon? autoks passat 1,9 81 kw. Kui külmalt käima paned ei ole asi nii hull, aga soojana tühikäigul hakkavad nii rool kui armatuur värisema. Mootori padjad said vahetatud ja asi läks hullemaks, nüüd on ka sõites kerget vibrat tunda, mida varem polnud.
-
- Huviline
- Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw
Re: vibratsioon
Kui vibra esineb kas tühi käigul või madalatel pööretel siis võid raha koguma hakkata ja uut hoorattast koos siduriga.Nimelt on 81kw moto varustatud nii nimetatud kahemassilse hoorattaga.Alguses pidi ainult vibra tekkima siis tekkib väike kolin tühikäigul ja lõppuks ei lahuta sidur kah.Sellest on kah palju juttu olnud siin foorumis.Mina asendasin selle 66kw mootori hooratta ja siduriga.Loomulikult võib olla ka probleem mujal.
Jutt käib sõidukist mis on manual kastiga.

Viimati muutis mix17, 06 Sept 2011, 15:48, muudetud 1 kord kokku.
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada
-
- Huviline
- Auto: Golf 3
Mul Golfil oli umbes sama (küll ei värisenud väga armatuur ja rool, lihtsalt terve auto vibreeris), siis oli põhjuseks kõikse rikkam segu.
E:
Sama oligi siin, mis alloleval Nagy'l. Ainult, et mul oli 0
Pumbalt "veidi" maha koputada nimetatud normaalsuse piirdesse ja asi korras.
E:
Sama oligi siin, mis alloleval Nagy'l. Ainult, et mul oli 0

Viimati muutis ValgeKotkas, 19 Sept 2011, 01:34, muudetud 3 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: Passat Variant Alltrack B8 2.0 140kw 2016
Mul G3 teinekord lausa rappus tühikäigul. Pärast VCDS-iga autos kolamist avastasin, et Injection Quantity väärtus oli tühikäigul sooja mootoriga 0,6-0,8 mg/str (kui ma mõõtühiku tähistuses ei eksi). Kirjade järgi oleks normaalne 3-5. Arvuti kaudu sai väärtust kerida maksimum 1,6-ni. Pärast seda pole seda rappumist enam täheldanud.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat Variant 4motion TDI 96kw; T5 Shuttle Long 2,5TDI 96kw
Ehk oskad seda juurde keeramist täpsemalt seletada? Mul Passatil samad näitajadNagy kirjutas:Mul G3 teinekord lausa rappus tühikäigul. Pärast VCDS-iga autos kolamist avastasin, et Injection Quantity väärtus oli tühikäigul sooja mootoriga 0,6-0,8 mg/str (kui ma mõõtühiku tähistuses ei eksi). Kirjade järgi oleks normaalne 3-5. Arvuti kaudu sai väärtust kerida maksimum 1,6-ni. Pärast seda pole seda rappumist enam täheldanud.

-
- Huviline
- Auto: Golf 3
Koputa pumbast maha, VCDS'iga saab liga vähe asja muuta...
http://www.myturbodiesel.com/1000q/mult ... od-TDI.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.myturbodiesel.com/1000q/mult ... od-TDI.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis ValgeKotkas, 27 Sept 2011, 23:13, muudetud 1 kord kokku.
Mis firma mootoripatju tasuks kasutada? Kas on mõni normaalne B-osa ka või tasub ainult originaali kasutada?
- tibullus
- Veteran
- Auto: Passat W8 4.0 4Motion
- Tänanud: 2 korda
Põhimõtteliselt sama küsimus mis eelpool kõnelejalgi.
Kas Corteco toodang on normaalne muidu?
Kas Corteco toodang on normaalne muidu?
W8