Pidurikettad?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
niuhh
Huviline
Auto: vw golf2/ Golf 3 1.6 55kw

Pidurikettad?

Lugemata postitus Postitas niuhh »

Tervist, minu mureks on pidurikettad.
Kui alustada algusest siis, paar päeva tagasi juhtus selline asi, et koju jõudes vajutasin pidurid prooviks kohapeal põhja ja korraga läks pedaal kergelt lõpuni välja. Viskasin kaabli kohe taha kuna oli korraga käepärast, mis näitas et tagumine vasakpoolse rattajuurest on õli sisse ja väljavool kadunud vms. Uurima minnes nägin, et klotse polnudki, oli ainult raud :( Edasi uurides oli näha et pidurisilinder oli väljatulnud, Sellest minu Esimene Küsimus: Näha et silindri sees on vint ja sinna auku kuhu silinder sisse käib on keermelatti toaline asi, järeldades sellest ehk kui tagasi hakkan panema lääb silinder sinna sisse keerates ja surudes? Am i right? :shock: . Igatahes edasi, tellisin uued pidurikettad ja klotsid, alguses vaatasin juba et need kettad on väga imelikud.(LISAN KA LÕPPU PILDID). Niisiis kakkusin kõik lahti, nagu alati minu kahjuks KÕIK kruvid läksid aiataha, kuna ilus roosteuss oli :cry: , sain vana ketta küljest ja võrdlesin uutega on nagu öö ja päev. Proovisin uut ja ei istu absull. Tulin korraks netti ja uurisin Acari-st missugused siin müüa on, ja ühe ketta lisainfoks oli et koos rummuga. Olgu, läksin uuesti õue ja hakkasin seda suurt mutrit lahti kiskuma mis ka väga
õnnestunult ei juhtunud:/ Niisiis MA TÕESTI EI TEA MIS NIPPIGA TO SEALT OTSAST TULEB:( peale seda mõtlesingi pöörduda klubi poole, kus ehk saada targematelt nõu, kas on valed kettad või käibki uus ketas sinna rummu otsa.
Põhjus miks ma asjatundjate juurde ei vii on see, et ei saa liigutada, nv pidigi minema remonti aga ei jõudnud:/ Jaaa nüüd tuleb ise hakkama saada. AUTOKS ON VW GOLF 3 2.9 140 Kw Syncro. Pildid panen upload-i kaudu... Lisaks vabandan kui ei tea kõiki spetsiifilisi sõnu. Olen kehva eneseväljendaja kuid püüan selgeks teha. :)

http://www.upload.ee/image/1648256/SAM_0394.JPG" onclick="window.open(this.href);return false; Pilt kus on näha silindri sisemust, ehk teema esimene küsimus..

http://www.upload.ee/image/1648276/SAM_0395.JPG" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.upload.ee/image/1648282/SAM_0396.JPG" onclick="window.open(this.href);return false; Pildid uuest pidurikettast. Loodan, et vana kujutavad kõik kes tahavad aidata endale ette.:) Igatahes vanal polnud seda väljaulatavat osa nii seespool kui ka väljapoole.

Väga väga väga vajaksin abi. Kas on valed kettad kui poest telliti selle margi järgi:S või tuleb ikka rummu osa ka lahti võtta.

Ette tänades, Joosep.

niuhh
Huviline

Re: Pidurikettad?

ilmselt siiski on mulle poest valed kettad tellitud?

selfkiller
Huviline
Auto: VW Golf IV

Lugemata postitus Postitas selfkiller »

Ei ole küll synkrot lammutanud aga minu meelest on tegemist tavalise kettaga, mis ei ole mõeldud vedavale tagasillale. Ja piduri silinder käib sisse keerates ja samal ajal mõistlikult surudes.

niuhh
Huviline

hmm, endalegi tundub see ketas imelik, näiteks kui galaxyl vahetasin siis oli ketas täitsa tavaline, oli kerge vahetada ja TIMm. aga see ketas on teistsugune, teistsugusem kui oli seega on ainuke lootus, et sattus vale kettas. Ennem tuli meelde, et poes küsiti midagi ABS-i kohta ja kuna ma ei osanud vastata siis nad vaatasid netist vms, võib oletada, et viga tuli sealt... :?:

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Need on esiveolise kettad ja abs-ga autodele käib ketta sisse treitud pinnale abs-võru (kas syncrol on see sama mis esiveolisel, jään vastuse võlgu).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Priidik333
Tunnustatud
Telefon: 53644681
Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.

Lugemata postitus Postitas Priidik333 »

VR6 Syncro tagumise ketta kood on 1H0 615 605

Piduriketta tüüp Täis, Läbimõõt 239 mm, Piduriketta paksus(mm) 10.00 mm, Min.paksus 8 mm, Aukude arv 5, Poltkinnitus, Tsentreerimisläbimõõt [mm] 65 mm, Sügavus [mm] 39 mm
Maksavad 82,42 eur paar

Piduriklotside kood 1H0 698 451 D
Maksavad 15,30 eur ja näevad välja sellised:
[img=http://www21.zippyshare.com/thumb/25843602/file.html][/img]
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681

niuhh
Huviline

Tänan vastuse eest :) , uurisin siis poest mis värk oli, targad inimesed ütlesid, et need kettad on ilma ABS-ita mudelile? vms, ja mul on ABS, või noh ütlesid, et ABS.i teema mingi täpselt ei mäleta, vabandan.

Loodan, et saan õiged kettad nüüd, võib-olla trehvab :)

Joosep.

Vasta

Mine “Veermik”