Laagrite mõõdud?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
vaherna
Huviline

Laagrite mõõdud?

Lugemata postitus Postitas vaherna »

Otsin 02A käigukasti laagreid.
Vaadates diagrammi:siit leian laagrid varuosakoodidega
085311123D* AKA 085311123K vastavalt mõõtudega 22X45X16,6 ja
02A311123D* AKA 02A311123E vastavalt mõõtudega 30X68,5X17,2

nüüd netist otsides mõõtude järgi ei leia ma kumbagi.. teab äkki keegi öelda kust ma õiged mõõdud saaksin. Kast alles koos, ostaksin asjad kokku ja teeks ära kui sidurid jutud kõik olemas, sest liikurit koguaeg vaja.
Pluss on massis, kõik on sassis !

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Re: Laagrite mõõdud?

Lugemata postitus Postitas pppp »

Aga need ongi ju õiged mõõdud. Või loodad sealt käigukastist mingeid standardmõõtudega laagreid leida?
Viimati muutis pppp, 11 Okt 2011, 11:54, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: typo

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Mulle tundub, et probleem pole mitte laagri mõõtudes vaid selles, et ei leia selliste mõõtudega laagreid.
Teema peaks ära muutma:"Kust leida käigukasti laagreid" vms...
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

vaherna
Huviline

kast on korra lahti käinud, võtsin nagu õige mees mõõdud sealt.. lehepealt.. (difri laagrid ja käiguvõlli laagrid), lõin laagripoes laks listi ette mehele ja ta ütles et need on sul mingid valed numbrid... kaapis seal ringi natuke, tõi mulle hunniku laagreid mis ma kodus kõik üle mõõtsin ja olid samad mis kastis... timken-i laagrid olid veel... ta ütles mulle ka et järgmine kord võta kasvõi saaled ja laager kaasa, et ta ise mõõta saaks.. ja need mis ma panin kasti jooksevad siiani..

ja laagrikarpide peal ei olnud samad mõõdud mis seal lehepeal... ju siis tuleb ikka lahti võtta ja ise mõõta...

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

Kui mõõdetud saad, siis jaga teistega ka.

p,
siiani arvanud, et suht spetsiifilise kraamiga tegemist
Viimati muutis pppp, 14 Sept 2011, 18:48, muudetud 1 kord kokku.

vaherna
Huviline

mitte küll niipea sest plaan alles talvel remontida aga eks katsun meeles pidada

vaherna
Huviline

Võtsin kasti osadeks(kapi otsas oli üks 02A kast, laagrid mõõdan täpsemalt ära mingi päev(aga tundub et mõõdud on enamvähem samad, seega ma ei saa aru miks eelmine kord siuke jant nende mõõtudega oli), aga räägiks natuke veel sellest ülekandest. Kast, kahiseb sõites, ükskõik millise käiguga, kohapeal vabakäiguga sidurit lahti lastes on kuulda sama kahinat kuid vaiksemalt. Mis peale nende peavõlli laagrite võib kahiseda? Käiguvõlli laagrid jäävad välja kuna vabakäigul ta ringi ei käi...

vaherna
Huviline

Küsiks siis targemate käest ka seda, et kust ma otsima peaks neid laagreid... laskma mõnel maaletoojal tellida need laagrid?

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

vaherna kirjutas:Küsiks siis targemate käest ka seda, et kust ma otsima peaks neid laagreid... laskma mõnel maaletoojal tellida need laagrid?
Ma sain enda omad Forssist ja osa ka Saksa-Autost. Kas see kes sul eelmine kord laagrid tarnis ei suuda neid enam hankida (Timken ju korralik tootjafirma)?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

vaherna
Huviline

GTI kirjutas:
vaherna kirjutas:Küsiks siis targemate käest ka seda, et kust ma otsima peaks neid laagreid... laskma mõnel maaletoojal tellida need laagrid?
Ma sain enda omad Forssist ja osa ka Saksa-Autost. Kas see kes sul eelmine kord laagrid tarnis ei suuda neid enam hankida (Timken ju korralik tootjafirma)?
Eelmine kord sain laagrid täitsa tavalisest laagripoest(Pärnus ehitajate tee ääres on, kes teab...) ja seal olid need käiguvõlli ja difri laagrid täitsa riiulilaagrid... tegelikult pole ma sealt veel otsinud, mõtlesingi et uurin et äkki on siukseid kohtasid kus kohapeal täitsa neid laagreid... sest tlns mõnda kohta külastades ei osatud mulle midagi siukste mõõtude peale öelda...

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Need mõõdud ongi sellised, et laiatarbe kataloogides neid ei ole - seega originaalist tellitav kaup. Kaua need eelmised laagrid siis kestsid et neid nüüd uuesti vaja vahetada - tavaliselt korra vahetatud ja auto eluea jooksul norm. ekspluatatsioonis neid enam vahetama ei pea.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

vaherna
Huviline

GTI kirjutas:Need mõõdud ongi sellised, et laiatarbe kataloogides neid ei ole - seega originaalist tellitav kaup. Kaua need eelmised laagrid siis kestsid et neid nüüd uuesti vaja vahetada - tavaliselt korra vahetatud ja auto eluea jooksul norm. ekspluatatsioonis neid enam vahetama ei pea.
Neid mis vahetatud enam ei puudugi, vahetusel kadus kolin mis tekkis julmalt kulunud saalede tõttu . Asi selles, et mul jäid vahetamata need "input shafti" laagrid, sümptomiteks kasti kahin igal käigul, kohapeal ja siduri lahutamisel kahina kadumine. Ma arvan et viga on nendes laagrites, igaksjuhuks on kavas veel siduriosa vahetus, survelaager juba uus...

Vasta

Mine “Ülekanne”