Siduri vahetus.

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Petzo
Huviline
Telefon: 55596240
Auto: Golf II
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 27 korda

Siduri vahetus.

Lugemata postitus Postitas Petzo »

Küpses siis täna lõplikult sidur ära. Ise olen sel teemal võhik, aga kas ilma tõstukita tuleb siduri vahetus üldse kõnealla?
Põhimõtteliselt on olemas kahveltõstuk, rokla ja mitu tunga. Misasjad ma pean lahti laskma, et sidur kätte saada ja muid nõuandeid. G2 1989. 1.3KAT 40kw 4 Käiku
Rait.

Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänatud: 4 korda

Re: Siduri vahetus.

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

Tuleb küll kõne alla ilma tõstuki või kanalita aga nõnda on kordades raskem. Ise siiamaani ilma kanali ja tõstukita kaks korda kasti mahavõtmist teinud ning ütleme, et enam samamoodi ei teeks :mrgreen: .

Petzo
Huviline

Kanal on ka täitsa olemas. Palju see neljane kast umbes kaalub? Kahe mehega tõstab maha?
Aga siis rattad maha, poolteljd lahti ja kast küljest?
Rait.

Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

Petzo kirjutas:Kanal on ka täitsa olemas. Palju see neljane kast umbes kaalub? Kahe mehega tõstab maha?
Aga siis rattad maha, poolteljd lahti ja kast küljest?
Neljasest kastist ma ei tea aga viiest kasti andis täitsa edukalt üksi tõsta- uuesti paika sikutamiseks kasutasin suurt koormarihma :mrgreen: .
Rattad maha, poolteljed lahti, diffri kinnituspadja polt lahti, käigukasti poldid lahti, starter küljest ära ning ma toestasin ise veel põhja alt ka mootori ära. Kasti proovi vaikselt liigutades mootorist eemaldada- ära hooga kohe otsast tõmba, kuna võib juhtuda, et käigukasti peavõll kahjustab sidurikorvi labasid :P .

Petzo
Huviline

Ilmselt mul siis kõige mõtekam kanali peale mingi raam ehitada ja kast sinna peale lasta. kahveltõstukiga kasvõi nina üles ja siis kast vahelt välja. Sellist väheke informatiivsemat vastust ootasingi, suur aitäh.
Rait.

Vasta

Mine “Ülekanne”