Arusaamatu vibra keres
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Arusaamatu vibra keres
Tere siinsetele.
Ma ei osand oma murega mujale pöörduda ,kui siia ja loodan,ehk leian siit abi.
Mure selline.
Volkswagen Passat 1.9 TDI.74 kw sedaan.
Juba pikimat aega on autol vibra sees.Kiirusel 70-90 vahel.Kui kiirus läheb 100 peale kaob see,kuid mitte päris.
Annad gaasi,tunned kuida auto hakkab värisema.Lased gaasi lahti ,siis hoo maha rahunemisega auto ka väriseb.Annad uuesti gaasi siis jälle seda ei ole.
Olen käinud selle autoga esinduses ja ütlevad kontrolli veermiku.Tegin ja õeldi ,et korras.Tunnistavad,et on mingi vibra ,aga ei tea kus kohas.
Käis mu tuttav ,kes autosid parandab ja tema ütleb,et kummaline,juhipool on tunda,aga kaassõitja kohal mitte.Olen rehve tasakaalustan,käind ülevaatuses kontrollimas,kas puksid ja amordid jne korras,kõik fine.>
Täna rääkisin veel ühe tuttavaga ja pakkus,kas ehk siduri mingid ammakad või(mis seal ka ei ole) võivad läbi olla.
Kusjuures meenus ala juhus ,kui teine silndri pihusti läbi oli ja värises ka ja sõi kütust,aga kütust võtab norm. 5,6 nata peale sajale siis.
Seega olen tänulik iga infi eest:)
Parimat.....
Ettetänades.
Ma ei osand oma murega mujale pöörduda ,kui siia ja loodan,ehk leian siit abi.
Mure selline.
Volkswagen Passat 1.9 TDI.74 kw sedaan.
Juba pikimat aega on autol vibra sees.Kiirusel 70-90 vahel.Kui kiirus läheb 100 peale kaob see,kuid mitte päris.
Annad gaasi,tunned kuida auto hakkab värisema.Lased gaasi lahti ,siis hoo maha rahunemisega auto ka väriseb.Annad uuesti gaasi siis jälle seda ei ole.
Olen käinud selle autoga esinduses ja ütlevad kontrolli veermiku.Tegin ja õeldi ,et korras.Tunnistavad,et on mingi vibra ,aga ei tea kus kohas.
Käis mu tuttav ,kes autosid parandab ja tema ütleb,et kummaline,juhipool on tunda,aga kaassõitja kohal mitte.Olen rehve tasakaalustan,käind ülevaatuses kontrollimas,kas puksid ja amordid jne korras,kõik fine.>
Täna rääkisin veel ühe tuttavaga ja pakkus,kas ehk siduri mingid ammakad või(mis seal ka ei ole) võivad läbi olla.
Kusjuures meenus ala juhus ,kui teine silndri pihusti läbi oli ja värises ka ja sõi kütust,aga kütust võtab norm. 5,6 nata peale sajale siis.
Seega olen tänulik iga infi eest:)
Parimat.....
Ettetänades.
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 20:39, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Re: Arusaamatu vibra keres:
Kas tühikäigul ka vibra sees? Äkki hooratas teeb seda vibratsiooni.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
Kusjuures meenus üks asi praegu.
Aasta tagasi,kui läksin sõitma,siis auto kohapeal hakkas nagu hüppama,lülitasin mootori välja ja pani uuesti ja oli kadund.Hetkel nagu ei ole seda uuesti tekkind.
Tühikäigul ei ole ole seda vibra sees.
Aasta tagasi,kui läksin sõitma,siis auto kohapeal hakkas nagu hüppama,lülitasin mootori välja ja pani uuesti ja oli kadund.Hetkel nagu ei ole seda uuesti tekkind.
Tühikäigul ei ole ole seda vibra sees.
-
- Huviline
- Auto: VW Sharan, 1.9 TDI 81 kw
kas muidu mootoris mingit tõmblemist ei ole? Ainult ühel kiirusel vibra?
Vot ma olen auto asjal võhik,sest kui ma kusagil töökojas midagi kurdan,siis mainitakse,et kas keera raadio kõvaemaks,kas auto omasooihar oled,et kõik asjad häirivad.
Kui loogiliselt võtta,siis vahest oleks tunne,et asjal ei ole minekut,sorry kui eksin,aga siin mõned targad räägivad,et diisel tahab vahest suurtel pööretel sõita,et puhastada(siis mida iganes)See vist läheb elektroonika alla,aga kui püsikiirust kasutasin mingi aeg siis,auto jäi teel seisma.Lükkasid välja mootori ja sõitis edasi.Diagnostis käidud ja ei leita midagi..Mainitakse,et sa otsid ise autole vigu.
Olgu,kui ise oled roolis kannatad ära,kui hakkab teisi härima,siis peab ju midagi olema.
Ise kaldun arvama,et ehk on midagi mootoriga,aga teaks mis.Mis muidugi natuke härib suhtumine esinduses,kui ütlevad ,anna auto ,me oleme selle põlve peal kokku pannud ja kui auto kätte saab,kehtavad õlgu ja hakkavad pakkuma,proovi see ära parandada ehk aitab.
Viimane iga aastases ülevatusel siis esinduses mainiti,et piduri pump vaja ära vahetada,kuid noh,see ei ole põhjus ,et kerega kokku puutub.
Kui loogiliselt võtta,siis vahest oleks tunne,et asjal ei ole minekut,sorry kui eksin,aga siin mõned targad räägivad,et diisel tahab vahest suurtel pööretel sõita,et puhastada(siis mida iganes)See vist läheb elektroonika alla,aga kui püsikiirust kasutasin mingi aeg siis,auto jäi teel seisma.Lükkasid välja mootori ja sõitis edasi.Diagnostis käidud ja ei leita midagi..Mainitakse,et sa otsid ise autole vigu.
Olgu,kui ise oled roolis kannatad ära,kui hakkab teisi härima,siis peab ju midagi olema.
Ise kaldun arvama,et ehk on midagi mootoriga,aga teaks mis.Mis muidugi natuke härib suhtumine esinduses,kui ütlevad ,anna auto ,me oleme selle põlve peal kokku pannud ja kui auto kätte saab,kehtavad õlgu ja hakkavad pakkuma,proovi see ära parandada ehk aitab.
Viimane iga aastases ülevatusel siis esinduses mainiti,et piduri pump vaja ära vahetada,kuid noh,see ei ole põhjus ,et kerega kokku puutub.
-
- Huviline
- Telefon: 53883341
- Auto: VW Passat 1,9D 48 kw -1990
Mis seisukorras teil mootoripadjad on.....kui need hakkavad läbi minema siis hakkab ka vibrama
Kui ma mäletan siis tagumised padjad on vahetatud nii 2 aastat tagasi ja ma ei usu ,et need kiirelt läbi lähevad,vot ma ei tea,palju neid tal kokku on ,kas 3 või?
Kuid jätan meelde ja lasen uurida,kuid,kas peaks laskma siduri süsteemi vaadata?
Kuid jätan meelde ja lasen uurida,kuid,kas peaks laskma siduri süsteemi vaadata?
Sain nata targemaks,aga küsin kas võimalik on,et pooltelg rooli poolne siis on läbi,kuna üks remondi tüüp käis kaasas sõitmas ja ütles,et kaassõitja poolel vibra pole,aga juhipoolne on,et kas võib see olla .
Palju võivad pooltelja sie-välis küljed maksta üldse?
Palju võivad pooltelja sie-välis küljed maksta üldse?
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
ErkiTDI kirjutas:30/100 vahel tundub isegi ok hind:)
Tänud:)
kui sul töötasu väiksem oleks siis vaevalt see OK tunduks...
Teeme nii,et ei hakka arutama siin kes ja palju keegi teenib.
Osad asjad mis ma prandanud olen, on olnud kogumise teel ja õnneks on inimesi kes annavad tasuta häid infi.
Osad asjad mis ma prandanud olen, on olnud kogumise teel ja õnneks on inimesi kes annavad tasuta häid infi.